Uitslag N1ntendo-poll november: welke game krijgt de meeste hype? Special | 01 december 2020 10:00 | Auteur: Redactie

In november konden jullie stemmen op de game uit de partner showcase waar jullie het meest naar uitkeken. Keuze genoeg in ieder geval!

254

Het spande tussen Immortals Fenyx Rising en Hyrule Warriors, maar laatstgenoemde is toch wel de meest geanticipeerde game geweest in november. Het spel is ondertussen ook verschenen en kreeg van Erik een 8,8. Op Immortals Fenyx Rising moeten we nog twee dagen wachten, maar ook deze review kun je al checken op onze site! Deze kreeg van Kitty een 8. De hype voor beide games was dus zeker gegrond te noemen!

Laat ons vooral weten welke game jouw voorkeur heeft. En vergeet niet te stemmen op de nieuwe poll!

Next articleVuur en ijs staan centraal in Max Raid Battle Event Pokémon... Previous articleNieuwe gamereleases december 2020: topmaand voor strategieliefhebbers

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 01 december 2020 12:08 | #292842
collapse
Had zelf op Age of Calamity gestemd maar die heb ik nog niet in huis gehaald. Wil eerst een poosje afwachten of er DLC komt, dan komt er later waarschijnlijk een Definitive Edition waar dat allemaal gewoon bij zit. Haal ik die wel. Komt dat niet kan ik later alsnog deze versie halen.
Avatar
Lucas | 01 december 2020 15:41 | #292847
Reactie op post #292842 van Yosher
Dit heb ik ook ja.
Avatar
Demin | 01 december 2020 15:57 | #292848
Reactie op post #292842 van Yosher
collapse
Ik moet HW:AoC ook nog in huis halen omdat ik nog bezig ben met Ni No Kuni, maar waarom ga je ervan uit dat er een Definitive Edition uit zal komen? De eerste Hyrule Warriors had een soort van 'Definitive Edition' in de vorm van de verschillende ports, maar de originele Wii U versie heeft nooit een heruitgave met extra content gekregen... Ook van FE Warriors kan ik me geen 'Definitive Edition'/heruitgave herinneren. En aangezien er voorlopig geen port verwacht hoeft te worden van de Switch game naar een next gen Nintendo systeem lijkt een Age of Calamity Definitive Edition mij zeer onwaarschijnlijk. DLC ligt natuurlijk wel in de lijn der verwachting.

(Niet dat dat voor jou verder veel uitmaakt, omdat je aangeeft anders toch het origineel te halen maar ik blijf het vreemd vinden dat je er vanuit gaat dat er een heruitgave komt)
Avatar
Yosher | 01 december 2020 16:28 | #292850
Reactie op post #292848 van Demin
Nou ja, het is eigenlijk meer een combinatie van met datgene dat ik al aangaf, en het feit dat de demo me nou niet bepaald over heeft weten te halen (sterker nog, ik vond het in de demo minder leuk dan ik had verwacht). Ook dat tijdreis-gebeuren waarmee ze zich qua verhaal er wel makkelijk vanaf maken is best een flinke domper, voor mij persoonlijk in ieder geval. Dan wacht ik liever tot ik een leuke deal kan scoren of wachten op zo'n Limited Edition. Als ik Hyrule Warriors in de tussentijd wil spelen, start ik het eerste deel op de Switch wel op. Smile

De game komt uiteindelijk wel bij mij in huis, maar voorlopig waarschijnlijk nog niet. Tenzij ik hem ergens voor 30 euro kan krijgen maar dat denk ik dus niet.
Avatar
Demin | 01 december 2020 16:01 | #292849
Ik ben benieuwd of Hyrule Warriors Age of Calamity de hype waard is, ik ben bijna klaar met Ni No Kuni daarna stap ik over op Age of Calamity. Het is echter verdraaid lastig spoilervrij te blijven, ik heb het youtube algoritme de afgelopen maanden/jaren getraind om mij nieuwe Zelda-content te voeren dus ik word gebombardeerd met nieuwe tijdlijn/lore-theory video's... Wink Helaas verklappen de thumbnails af en toe al wat.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.