Winactie: downloadcode PHOGS! Prijsvraag | 17 december 2020 09:30 | Auteur: Paul

En we gaan weer door!

Afgelopen week mochten we een extra downloadcode voor Wintermoor Tactics Club weggeven. Deze week gaan we vrolijk verder: maak kans op een downloadcode voor PHOGS!.

PHOGS!
In PHOGS! speel je als een duo van honden in een puzzelachtig avontuur. Met elkaar verbonden door een elastische buik moet je je een weg blaffen, bijten en stuiteren door de hindernissen die je tegenkomt in de thematische werelden van Eten, Slapen en Spelen. Lees hier de review!Winnen, winnen, winnen!
De downloadcode is te winnen via Discord! De N1-Discord community is al een aantal jaar actief en is dé plek om te kletsen over games, het vinden van andere spelers voor Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon Sword/Shield en het delen van grappige memes of toffe muziek. In het kanaal #prijsvragen staat een bericht klaar om te winnen. Reageer met de confettitoeter-emoji op het bericht om mee te dingen! Bezoek onze Discord via deze link om mee te doen.

31Bemachtig een lootje door op de confettitoeter-emoji te drukken of klikken onderaan het bericht op Discord. Vijftien vroege vogels waren je al voor!


Je hebt tot 23-12-2020 22:36 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Winnaars worden met Discord username bekendgemaakt.
• Om je deelname op te slaan is een profiel op Discord vereist.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.

Next articleDoug Bowser legt uit waarom Mario-games worden verwijderd op... Previous articleTweeëndertigste dag van Nintendo's Super Mario Bros. 35th anniversary...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

PHOGS!

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Platformer
Ontwikkelaar: Bit Loom Studios
Uitgever: Coatsink
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 03 december 2020

Screenshots