Square Enix deelt weer een paar nieuwe trailers voor Balan Wonderworld Media | 18 december 2020 11:06 | Auteur: Kitty

Square Enix heeft afgelopen tijd in verschillende 'hoofdstukken' trailers uitgebracht voor de aankomende game Balan Wonderworld, waarvan er weer drie verschenen zijn.

Eind oktober verscheen de eerste trailer voor het spel. Het wordt een actieplatformgame met als thema het Balan Theater. Onder leiding van de mysterieuze maestro Balan zullen de sterren van de show, Emma en Leo, speciale vaardigheden gebruiken van een groot aantal karakteristieke kostuums terwijl ze op avontuur gaan in het bizarre en denkbeeldige land Wonderworld. Hier vermengen herinneringen en vergezichten uit de echte wereld zich met de dingen die mensen dierbaar zijn.

Twaalf verschillende verhalen wachten op onze sterren in de Wonderworld, elk met hun eigen unieke eigenaardigheden. Ze zullen alle hoeken van deze doolhofachtige podia verkennen, gevuld met een groot aantal trucs en valstrikken, om tot de kern van elk verhaal te komen.

De hoofdstuk vier-, vijf- en zes-trailers zijn nu te bekijken:Deze sprookjesachtige game verschijnt op 26 maart 2021 op de Nintendo Switch.


Next articleVierendertigste dag van Nintendo's Super Mario Bros. 35th anniversary... Previous articleDrieëndertigste dag van Nintendo's Super Mario Bros. 35th anniversary...

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 18 december 2020 19:32 | #292994
Tja, vrij nietszeggende trailers, wat mij betreft, dus als dit je eerste indrukken van het spel zouden zijn, dan zou je daar niet veel wijzer van worden.

Gelukkig dat ze eerder ook al wat in-game beelden hadden laten zien, aan de hand waarvan ik wel licht geïnteresseerd ben geraakt, dus houd ik deze game even goed wel in de gaten.
Avatar
ribbelchips | 21 december 2020 10:12 | #293026
Het ziet er mooi en sfeervol uit, maar tegelijk heeft het iets 'doods'. Ik kan de vinger er niet precies op leggen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Balan Wonderworld

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure 3D-Platformer
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 26 maart 2021

Screenshots