Geminose: Animal Popstars krijgt na lange stilte release in 2021 Nieuws | 24 december 2020 14:07 | Auteur: Kitty

Geminose: Animal Popstars werd in 2017 al aangekondigd, maar zal nu eindelijk begin 2021 verschijnen/

Na een eerdere samenwerking met Starbreeze Studios werkt Ultimas nu met Midnight City aan de game. Er is ook een nieuwe omschrijving uitgebracht:

Geminose brengt een echt schattige cast van dierenfiguren voor spelers om te ontgrendelen, met elk een unieke persoonlijkheid en land van herkomst. Spelers hebben een breed scala aan eigenzinnige personages om uit te kiezen, zoals Topaz Tijger, een meester sitar speler; Bhangra een dansende tijger afkomstig uit India; Diamond Dog, een Britse vioolvirtuoos speurwerk; en Umbalite Unicorn, een disco-dansende lierspeler uit het Land van de Mythe en de Legende. Spelers kunnen ook de aftrap geven voor de dans-offs tussen de Geminose, om een line-up van 45 mashup superfans aan hun groep toe te voegen.

Spelers zullen de wereld rondreizen om 'best-in-class' muzikanten te vinden om zich bij de band aan te sluiten. Zodra hun band is samengesteld, is het tijd om de weg op te gaan en hun fanbase op te bouwen voor wereldwijde erkenning. Als je een wereldwijde hit wordt, wordt je ook beloond voor het aanpassen van het uiterlijk van je huis en je band, en voor het ontgrendelen van verschillende minigames. Geminose heeft meer dan honderd outfitcombinaties, variërend van absurde stijlen tot modieuze ensembles. Spelers kunnen hun innerlijke chef-kok in de gedeelde keuken aanboren en zo recepten van over de hele wereld creëren.

Met acht kamers, inclusief personage-thema-opties, en honderden unieke interactieve items, kunnen spelers in Geminose het herenhuis van hun dromen versieren. Met esthetiek die varieert van de bruisende straten van NYC tot de weelderige bossen van Oeganda, zullen spelers in staat zijn om elke kamer in hun herenhuis te versieren naar hun eigen stijl of die van hun muzikanten.

• Verzamel 10 dierenmuzikanten van over de hele wereld en vorm je eigen hitband.
• Meer dan 30 muziekinstrumenten om onder de knie te krijgen.
• 20 originele liedjes met honderden manieren om ze te herschikken.
• Trek 45 ultra-cute mashup superfans aan via Geminose dance-offs.
• Speel door de verhaallijn met Nimmy en Smudge die de door jou gekozen band beheren, of kies voor de free play-modus voor eindeloze uren plezier.
• Bouw en pas je herenhuis aan met honderden decoratieve items om uit te kiezen en mee te interageren, in elke kamer.
• Neem je band mee op een wereldtournee om extra nummers, outfits en decor te ontgrendelen om je herenhuis te versieren.
• Ontgrendel de keuken van het herenhuis en kook recepten van over de hele wereld.
• Speel verschillende minigames tijdens een pauze van je tour.
• Daag je vrienden uit in de lokale stand voor twee spelers.


De laatste trailer stamt uit 2019:


Geminose: Animal Popstars verscbijnt 'begin 2021' op de Nintendo Switch.
Next articleNintendo brengt Super Mario 3D All-Stars-reclame uit met Super... Previous articleNieuwe scans Balan Wonderworld tonen wat gameplay-beelden

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Geminose: Animal Popstars

Platform: Nintendo Switch
Ontwikkelaar: Ultimas
Uitgever: Midnight City
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q1 2021