Director Kirby-franchise spreekt over ambities met roze blob in 2021 Nieuws | 30 december 2020 11:13 | Auteur: Erik | Bron: Famitsu (vertaling door Nintendo Everything)

Shinya Kumazaki, baas van de Kirby-franchise, geeft ons een glimp op de toekomst van de roze blob en HAL Laboratory in een interview met Famitsu.

"Kirby wordt 29 in 2021! En terwijl fans genieten van onze spellen en merchandise, zijn wij hard aan het werk aan ons volgende project. Ik verwacht dat ie klaar gaat zijn voordat we het weten. Kijk alsjeblieft uit naar Kirby en al het andere dat HAL Laboratory in 2021 te bieden heeft", aldus Kumazaki.

De beste man meldt helaas dat hij nog niet kan praten over hun volgende Kirby-game. Wel meldt hij dat HAL Laboratory in 2021 veertig wordt en dat ze op dit moment aan het bekokstoven zijn wat hun volgende uitdaging is.

Niet-actie Kirby-game
Leuk detail: eerder dit jaar gaf HAL Laboratory (ook tegen Famitsu) al een tipje van de sluier. Toen zei design director Riki Fuhrmann namelijk dat hij een "niet-actie Kirby spin-off" wilde maken. Daarnaast werd ons toen een "hele hoop Kirby-gerelateerde zaken" belooft in de toekomst.

Super Smash Bros-kloon Kirby Fighters 2 voor de Nintendo Switch eShop is de meest recente iteratie in de franchise. En ons Kitty vond dat stiekem nog best leuk ook!

Kirby_Game_Ambities2021_HalLaboratory
Next articleDit zijn de best verkopende indiespellen van 2020 op de Nintendo... Previous articleSpeel Crash Team Racing: Nitro-Fueled een week gratis met Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.