Uitslag N1ntendo-poll december: welke console verwarmt jouw huis? Special | 01 januari 2021 10:42 | Auteur: Redactie

Afgelopen maand vroegen we jullie welke console de meeste uurtjes gaat warmdraaien in december.

De Nintendo Switch is (gelukkig) nog steeds de grootste favoriet hoor!

263

De Playstation 5 is ook nog redelijk populair, en de Xbox series X volgt als laatste. Aan de bezitters van de nieuwe consoles, hoe bevalt het?

Vergeet niet te stemmen op de nieuwe poll!

Next articleGerucht: Kingdom Come Deliverance Royal Edition voor Nintendo... Previous articleDe toplijst van de redactie: runner-ups en DLC

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 01 januari 2021 13:06 | #293113
Voor mij heeft het weinig zin om andere consoles aan te schaffen, althans voor nieuwprijs. Ik heb een PS1, 2 en 3 en heb op alle drie echt bar weinig gespeeld. Alleen de 1 kreeg enigszins wat redelijke speeltijd met Final Fantasy IX en hier en daar enkele andere titels maar over het algemeen spendeer ik 99% van mijn game tijd door op Nintendo platformen. Zodra Nintendo geen consoles meer uitbrengt, als dat ooit gebeurd, ga ik waarschijnlijk naar de console waar Nintendo IPs heen gaan.. of ik word retro gamer.
Avatar
deejaydadream | 01 januari 2021 15:05 | #293115
Dan hadden jullie beter kunnen vragen, naar de 3 hoofdmerken: Nintendo, Playstation of XBOX. Want de console levering van de nieuwe generatie is een ramp, en ik vond het heel jammer dat ik pas later een PS5 ga kunnen kopen. Maar als ik alle negatieve dingen bij de release hoor, ga ik ook tot minimaal half 2021 wachten om een PS5 te kopen.

Al denk ik dat Nintendo dit jaar heel veel goede games gaat uitbrengen, en dat eind 2022 of begin 2023 de Switch II uit komt. Gooit Nintendo het helemaal om en komt met totaal met iets anders, is Nintendo weer Nintendo, maar dan vind ik Nintendo een beetje dom.
Avatar
FalconPawnch | 02 januari 2021 09:37 | #293116
Ik ben altijd al Nintendo-only geweest en heb ooit de xbox 360 aangeschaft, enkel voor Modern Warfare 2 en Resident Evil 5 maar toch haalden die games het niet voor mij.

Hoewel ik de Switch momenteel echt niet als een superieure console beschouw, is het wel de enige die mijn huis 'verwarmt'. Ik mis echt de ruime keuze aan games. Ik weet niet exact hoe het is om een xbox of ps5 bezitter te zijn at the moment maar het kan nooit zo slecht zijn als het voor mij voelt om een Switch bezitter te zijn. Ik moet het nog steeds hebben van Smash en Mario Kart 8 Deluxe (games van een paar jaar oud inmiddels!) en zit te wachten op lang geleden aangekondigde games als Metroid Prime 4 en Zelda BotW2.

Afgelopen najaar moesten we het doen met een zoveelste Warriors titel die ons over moest halen door een Zelda jasje maar vervolgens de storytelling verneukte door er allerlei nieuwe characters bij te halen en het einde te veranderen waardoor het niet aansluit op de lore uit BotW.

Als dit Nintendo's nieuwe koers is sinds Iwata er niet meer is, geloof ik niet dat ik nog veel vertrouwen houdt in de nieuwe president van Nintendo. We horen bijna geen nieuws meer, worden blij gemaakt met een dode mus keer op keer, en er komen amper games vanuit eigen keuken. Stiekem houd ik wel de hoop dat ze in het nieuwe jaar gaan knallen en verrassend uit de doeken komen met dingen waar we wél op zitten te wachten.

Laat maar komen 2021!
Avatar
koekiemonster | 02 januari 2021 10:28 | #293119
De Playstation 5 is verrot groot, die past nergens. Daarnaast is hij zo lelluk, dat hij heel je woonkamer vergalt met zijn gore looks.

De Xbox One S series vind ik wel schitterend om te zien terwijl ik niks met Xbox heb.
Avatar
CyberMonkey | 02 januari 2021 10:57 | #293120
Ik was altijd Nintendo-only, maar er kwamen destijds zo weinig spellen uit voor de Wii U dat ik toen een PS3 en Vita heb gekocht (waar ik absoluut geen spijt van heb gehad). Nu speel ik voornamelijk op de Switch, maar ben zeker van plan om eind 2021 nog een PS5 te halen.
Avatar
ribbelchips | 04 januari 2021 11:45 | #293126
Ik heb de PS5 gekocht, maar die krijg ik pas ergens in februari Mad Voornamelijk op de Switch gespeeld dus. Pikmin 3 toch maar aangeschaft en volledig in co-op gespeeld met mijn dochter. Daarnaast weer vele uurtjes in de missies gestoken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.