Speel nu de demo van Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest Nieuws | 05 januari 2021 10:25 | Auteur: Kitty

De demo van Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest is te downloaden in de eShop, vooruit kijkend naar de release van de game op 7 januari.

Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest is een tekstgebaseerde RPG. Afhankelijk van je keuzes krijg je een ander verloop van het verhaal, met vijf mogelijke eindes. Je speelt als Maia, die naar Polen komt in de hoop haar familiewortels op te sporen. In een poging meer te weten te komen over haar voorouders, ontdekt ze de duistere geheimen van haar familie en onthult ze verborgen waarheden over de laatste wildernis van Midden-Europa. Bezoek de echte plaatsen van mysterie en macht. Ontdek de lokale legendes en tradities. Ontdek de fascinerende wereld en geschiedenis van de Pools-Belgische grensgebieden. Je zult zien hoe de natuur botst met technologie en hebzucht. Kan ze overleven zonder onze hulp?Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest verschijnt op 7 januari. De demo is al te downloaden in de Nintendo eShop.
Next articleSky: Children of the Light krijgt nieuw releasevenster in 2021 Previous articleAankondiging Switch-versie Kingdom Come Deliverance was een...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: Different Tales
Uitgever: Walkabout Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 januari 2021

Screenshots