Sky: Children of the Light krijgt nieuw releasevenster in 2021 Nieuws | 05 januari 2021 10:36 | Auteur: Kitty

Na enkele keren uitgesteld te zijn heeft Sky: Children of the Light een nieuw releasevenster gekregen in de lente van 2021.

Het spel moest eigenlijk al tussen de lente en de zomer van vorig jaar uitkomen, maar het coronavirus had flinke impact op het ontwikkelingsproces. De indiestudio was eerder verantwoordelijk voor Journey (Game of The Year 2013) en het veelgeprezen Flower.

In Sky kruip je in de huid van de Children of Light, die hoop verspreiden in het desolate koninkrijk om de gevallen sterren weer te herstellen. Hou handen vast en neem de vlucht in een onvergetelijk sociaal avontuur samen met je geliefden. Verken de zeven rijken van dit prachtige koninkrijk met andere spelers waar mededogen, gemeenschap en verwondering je bij elke gelegenheid begroeten. Creëer verrijkende herinneringen terwijl je mysteries oplost, vrienden maakt en anderen op weg helpt. Bekijk ook de nieuwste trailer:Sky: Children of the Light moet ergens in de lente van 2021 verschijnen.
Next articleBekijk alvast wat van de actie van het Kirby-Maximus Cup event... Previous articleSpeel nu de demo van Werewolf: The Apocalypse — Heart of the...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sky: Children of the Light

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure RPG
Uitgever: thatgamecompany Inc
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q2 2021