Super Smash Bros. Ultimate krijgt Hyrule Warriors: Age of Calamity spirits Nieuws | 06 januari 2021 10:33 | Auteur: Kitty

Binnenkort worden spirits van Hyrule Warriors: Age of Calamity toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate.

Tijdens het vijf dagen durende evenement verschijnen drie nieuwe spirits uit Age of Calamity. Spelers kunnen ertegen strijden en de spirits toevoegen aan hun vechters.

Next articleAkiba’s Trip: Hellbound & Debriefed verschijnt in Japan 20... Previous articleNieuw Special Battle event aangekondigd voor Super Mario Bros....

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 06 januari 2021 12:07 | #293140
collapse
Dan hoeven we denk ik geen nieuw Zelda personage te verwachten als DLC.
Avatar
Zelda | 06 januari 2021 13:07 | #293142
Reactie op post #293140 van Yosher
collapse
Ligt eraan welke spirits ze toevoegen - wie weet dat er toch nog een Champion als DLC komt?
Avatar
FalconPawnch | 06 januari 2021 14:33 | #293147
Reactie op post #293142 van Zelda
collapse
Dat kan altijd nog ja. Ik zou Urbosa persoonlijk erg tof vinden, maar dan word ik wel greedy en wil ik gewoon alle 4 de champions =D

Sakurai kiest wel gewoon de meest passende character denk ik. Bijvoorbeeld Minmin werd ook gekozen ipv Ribbon Girl of Spring Man. Een spirit van een character wilt overigens niet zeggen dat het als speelbaar character uitgesloten wordt, dus ja, fingers crossed.

Ik denk dat de spirits de volgende zijn:
Young Impa, die mini guardian, al de champions met hun future sidekick in wat voor samenstelling dan ook, Soldier Link maybe, Calamity Ganon en misschien nog een paar. Echt veel verwacht ik er niet eerlijk gezegd.
Avatar
Yosher | 06 januari 2021 15:36 | #293149
Reactie op post #293147 van FalconPawnch
collapse
Het verschil is dat Min Min al een Spirit was in de base game. Als ze DLC gepland hadden voor een Zelda personage zoals een van die Champions, dan zouden deze Spirits op het betreffende DLC Spirit Board van dat personage zijn verschenen en niet zoals nu opeens een willekeurige Spirit release. Dus ik denk dat we een Zelda DLC fighter wel kunnen vergeten, tenzij het niks met BotW of AoC te maken heeft, en/of er een derde Fighter Pass komt.

Natuurlijk weten we niet welke regels voor DLC er nu wel of niet zijn maar dit is gewoon een gevalletje logisch nadenken. Honderd procent zeker weten doen we het inderdaad niet maar de kansen voor een nieuw Zelda personage vallen hiermee wel enorm af hoor.
Avatar
FalconPawnch | 06 januari 2021 17:49 | #293153
Reactie op post #293149 van Yosher
collapse
Huh? Serieus, was er al een Minmin spirit? Was me nooit opgevallen. Het is wel zo dat zodra er een nieuwe fighter gereleased is, die fighte ridd een eigen spiritboard krijgt. Maar andere games die net gereleased zijn, hebben zo nu en dan ook spirits zonder dat die een eigen board krijgen. Het is elke keer net even anders lijkt het wel. Ik denk dan ook dat we niet naar een logica erachter hoeven te zoeken.
Avatar
Yosher | 06 januari 2021 19:01 | #293155
Reactie op post #293153 van FalconPawnch
Juist. Maar er is tot nu toe nog geen enkel geval geweest waar er nadat de game was uitgekomen, spirits zonder eigen board gereleased zijn, waarvan later alsnog een fighter van is gekomen.

Wat niet is kan nog komen natuurlijk maar ik acht de kansen niet echt groot, want waarom zouden ze deze spirits uitbrengen terwijl ze deze beter bij dat spirit board kunnen gooien? Tenzij het bij latere plannen komt zoals bij een derde fighter pass, of als ze in dit geval bijvoorbeeld Skull Kid uitbrengen als DLC en in zijn Spirit Board specifiek spirits vanuit Majora's Mask gaan gebruiken die nog niet in de game zitten, om maar iets te noemen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots