Maak kennis met BROK the InvestiGator voor Nintendo Switch Nieuws | 07 januari 2021 11:44 | Auteur: Erik | Bron: Kickstarter

Dankzij een succesvolle Kickstartercampagne komt BROK the InvestiGator in december 2021 naar de Nintendo Switch. Dit is een klassieke adventuregame, gemixt met beat 'em Up en RPG-elementen.

De twist in BROK the InvestiGator zit 'm in het feit dat je met één druk op de knop kunt wisselen tussen adventure en action mode. Eerstgenoemde laat je met de titulaire alligator Brok puzzels oplossen en hints verzamelen, terwijl de actiemodus je vijanden op koelbloedige wijze in elkaar kunt meppen.

Jij bepaalt hierin zelf in welke stand je de uitdaging oplost. Zoek je (als een waar adventuregame betaamt) de sleutel die ergens in de kamer ligt of geef je gewoon een flinke mep tegen die deur om 'm open te krijgen? Met je verworven aanwijzingen, kun je vervolgens mensen ondervragen en de puzzelstukjes aan elkaar weven. Ontwikkelaar CowCat belooft vele eindes, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Op het moment van schrijven heeft de ontwikkelaar bijna €15.000.- opgehaald, meer dan het doel van €12.000,-. Meer weten? Check hier de Kickstarterpagina van BROK the InvestiGator. Daarnaast kun je ook alvast de proloog gratis op Steam proberen.

Next articleBattle for Bikini Bottom Rehydrated meer dan één miljoen keer... Previous articleMicrosoft geeft sappige details rondom gefaalde overname Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

BROK the InvestiGator

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: CowCat
Uitgever: CowCat
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2021