Battle for Bikini Bottom Rehydrated meer dan één miljoen keer verkocht Nieuws | 07 januari 2021 11:57 | Auteur: Erik | Bron: GamesIndustry

THQ Nordic is meer dan tevreden met de verkopen van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Het spel heeft meer dan één miljoen keer verkocht over alle platformen.

"Het was een geweldig succes voor ons, met verkopen van meer dan miljoen stuks", vertelt de CEO van THQ Nordic, Klemens Kreuzer, aan GamesIndustry. Hij ziet daarnaast potentie voor meer succes. "Ik zou niet verbaasd zijn als het op een dag de twee miljoen aantikt. Ik denk dat er een markt is voor dit type spellen. De community was zo vrolijk."

Kreuzer gaat hierbij niet in op hoeveel de Nintendo Switch-versie precies heeft verkocht. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated verscheen in juni 2020.

Kun jij het FUN-lied nog feilloos meezingen? ("F is voor feest, dat doe je met vrienden") Dan is dit kekke spelleke volgens Ness zeker wat voor jou.

SpongebobSquarePants_BattleforBikiniBottom_Rehydrated_1miljoen
Next articleGrindstone – een kleurrijk actiespel incognito Previous articleMaak kennis met BROK the InvestiGator voor Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure Platformer
Ontwikkelaar: Purple Lamp Studios
Uitgever: THQ Nordic
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 23 juni 2020

Screenshots