Hitman 3 - Cloud Version komt op 20 januari naar de Nintendo Switch Nieuws | 15 januari 2021 15:00 | Auteur: Willem | Bron: IO Interactive

Vandaag kondigde IO Interactive aan dat de Nintendo Switch versie van Hitman 3 op 20 januari wordt uitgebracht. De game zal daarmee tegelijk verkrijgbaar zijn op andere platformen als de PlayStation 4, Xbox One, PC en Stadia.

De Nintendo Switch+versie is de zogeheten Cloud Version die met behulp van streaming te spelen is op Nintendo's console. Spelers kunnen gratis een opstartapplicatie installeren om de game voor een korte tijd te proberen. Met name omdat de game afhankelijk is van een constante en stabiele internetconnectie.De prijs van het spel is nog niet bekend. Spelers kopen een digitale toegangspas om de game permanent te kopen op de Switch, of om toegang te krijgen tot het volledige spel voor een bepaalde periode. De game is namelijk te groot en te lastig te porten naar de Switch, maar streamen biedt een alternatief voor spelers die het spel toch op de Switch willen spelen.

Welke nieuwe games hoop jij dat in de toekomst naar de Switch komen met een Cloud Version? Of vind je deze streaming-praktijken maar niets? Laat het ons weten in de reacties!
Next articleWRITHE - klassieke arcadeshooter in een krokant jasje Previous articleGerucht: in februari worden Pokémon Diamond and Pearl-remakes...

Reacties van gebruikers

Avatar
offensive | 20 januari 2021 20:40 | #293324
Lol,

Je kan deze applicatie maar twee keer opstarten. Ging even testen via Wifi toen even getest via bekabelde verbinding, stomme is dat ik via wifi een betere verbinding had dan via de kabel. Toen wilde ik dus weer via wifi opstarten en dat kon dus niet meer.

Dom weer.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hitman 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Stealth Action
Ontwikkelaar: IO Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 20 januari 2021

Screenshots