Screenshots Pokémon Unite tonen kostuums voor Lucario, Mr. Mime en meer Nieuws | 15 januari 2021 16:10 | Auteur: Willem | Bron: Pokekalos

Er zijn een hoop nieuwe details bekendgemaakt uit de Chinese brta-tesg van Pokémon Unite.

Deze week zit vol met Pokémon-nieuws over NewPokémon Snap en allerlei spannende geruchten over Pokémon Diamond en Pearl remakes. Je zou bijna vergeten dat er nog een grote Pokémon game is aangekondigd voor 2021, namelijk Pokémon Unite. De eerste Pokémon MOBA, ontwikkeld door TiMi Studios in samenwerking met The Pokémon Company die vorig jaar in juni werd onthuld.

Inmiddels is in China een tweede beta-test gestart voor de game en daar zijn een paar leuke details in gevonden. In de screenshots, die zijn gedeeld door Pokekalos op Twitter, zijn een aantal nieuwe speelbare Pokémon bevestigd zoals Cinderace, Cramorant en Crustle. Ook Mr. Mime en Garchomp zullen speelbaar zijn in het spel.

12

11

Misschien nog wel interessanter dan dat is dat het er ook op lijkt dat je bepaalde outfits kan vrijspelen, en waarschijnlijk ook kopen, voor de speelbare Pokémon. Zo is er een Hawaiiaanse outfit te zien voor Machamp, een snorkelbril voor Garchomp, een ninjapak voor Greninja, een piratenkostuum voor Cinderace en een kostuum voor Lucario dat gebaseerd lijkt te zijn op de outfit van een Lucario uit een van de Pokémon-films.

10

13

Waarschijnlijk zullen we dit jaar nog veel meer horen over Pokémon Unite. De game is gratis om te starten en is speelbaar op de Nintendo Switch, pc en mobiele apparaten.

Ga jij deze Pokémon MOBA spelen? En welke kostuums moeten ze nog echt toevoegen aan het spel? Wij willen toch nog wel echt dat het harnas van Mewtwo uit de eerste film te gebruiken is in dit spel. Laat het ons weten in de reacties!
Next articlePikmin 3 Deluxe best verkochte Pikmin-game aller tijden in Japan Previous articleWRITHE - klassieke arcadeshooter in een krokant jasje

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.