2D-actieplatformer Skul: The Hero Slayer ontvangt nieuwe trailer Media | 18 januari 2021 12:14 | Auteur: Erik | Bron: IGN

SKul: The Hero Slayer verschijnt over drie daagjes op de PC. Ter ere daarvan hebben de ontwikkelaars een verse trailer uitgebracht!

De trailer laat zien wat je kunt verwachten: pixelige omgevingen, stoere vaardigheden en een hoop vijanden voor jou om te verslaan.




Wat is Skull The Hero Slayer?
Deze game draait om de titulaire demoon Skul. Hij is een skelet die andere vaardigheden krijgt, afhankelijk van het skelethoofd dat hij draagt. In totaal kun je er twee tegelijk dragen, wat allerhande combo's aan vaardigheden met zich meebrengt. De trailer laat onder andere een stoere teleporteeractie zien. Gebruik zijn acrobatische toeren om de kwade mensen te verslaan die het kasteel van de Demon King aanvallen!

Hoewel het er super interessant uitziet, moeten we op de Nintendo Switch-versie (alsmede die voor de PlayStation 4 en Xbox One) nog even wachten: vooralsnog staat Skul: The Hero Slayer op "begin 2021".
Next articleNieuw Summoning Event voor Fire Emblem Heroes: Dark Desert Rituals Previous articlePikmin 3 Deluxe best verkochte Pikmin-game aller tijden in Japan

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Skul: The Hero Slayer

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Actieplatformer
Ontwikkelaar: SouthPAW Games
Uitgever: Neowiz
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q2 2021