Immortals Fenyx Rising krijgt limited time crossover met Netflix-serie Blood of Zeus Nieuws | 22 januari 2021 13:13 | Auteur: Kitty

Ubisoft heeft een nieuwe crossover aangekondigd voor Immortals Fenyx Rising. In een limited time event dat vanaf vandaag begint, is er een Blood of Zeus-thema quest en meer.

Naast de speciale quest zijn er nieuw character pack en een nieuw weapon pack te koop (vertaald):
Van 21 januari tot 28 januari zullen spelers het in een zoektocht met als thema Bloed van Zeus, genaamd "Een eerbetoon aan familie", opnemen tegen twee kwaadaardige wezens van een andere wereld: Chimera en Cerberus. Na voltooiing van de queeste verdienen spelers de Adelaar-hanger en gloednieuwe personage-aanpassingsopties die verbonden zijn aan " Blood of Zeus".

Vertrouw op je demonenjagersinstinct en tart je lot met het nieuwe wapenpakket, met daarin Blood of Zeus-thema-skins voor je zwaard, bijl en boog. En treed in de voetsporen van de Amazone-krijger Alexia met het Blood of Zeus-personagepakket, inclusief een pantser, helm, vleugels, rijdier met een Blood of Zeus-thema en een feniks metgezel! Zowel het wapenpakket als het personagepakket kunnen te allen tijde worden gekocht, zelfs na afloop van het crossover-evenement.


18

Immortals Fenyx Rising verscheen op 3 december op de Nintendo Switch.
Next articleRPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning aangekondigd voor Nintendo... Previous articleNintendo onthult de meest gedownloade games in Japan in 2020

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 23 januari 2021 09:40 | #293333
Oh dat is wel vet! Blood of Zeus was een toffe serie.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Immortals Fenyx Rising

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Ubisoft Quebec
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 03 december 2020

Screenshots