Team Cherry maakt Hollow Knight: Silksong ook toegankelijk voor nieuwe spelers Nieuws | 24 januari 2021 11:37 | Auteur: Erik | Bron: EDGE

Co-director Ari Gibson van Team Cherry doet een boekje open over Hollow Knight: Silksong. Hierbij vertelt hij onder andere dat de game een perfect startpunt moet worden voor nieuwe spelers.

"We proberen er heel erg op te letten dat we hier een game van maken die nieuwe spelers kunnen oppakken en ervaren als hun eerste Hollow Knight-titel. Dat het naast het originele spel zit en dat de moeilijkheidsgraad ook naast die game gaat zitten", legt Gibson uit aan het Engelse magazine EDGE.

HollowKnight_Silksong_NintendoSwitch

Hornet is expressiever dan Knight
Daarnaast praat Team Cherry's William Pellen over de nieuwe protagonist: Hornet. Zij is een stuk expressiever dan het hoofdpersonage uit deel 1 - en praat zelfs. "Zij heeft de mogelijkheid om haar doelen en intenties enzo te laten zien, wat ervoor zorgt dat je haar plannen niet echt voor de speler kunt verschuilen"

Pellen gaat verder: "Dus er is nog steeds wat mysterie hier en daar, maar de speler krijgt heel snel een idee wie Hornet is, wat haar houding is en haar begindoelen - zelfs als je Hollow Knight niet gespeeld hebt."

Hollow Knight: Silksongstaat op dit moment op de planning voor de Nintendo Switch, maar er is nog geen verschijningsdatum. Oorspronkelijk was dit vervolg gepland als DLC voor het origineel, maar algauw bouwden ze dit om tot een volledige game. Check hier de officiële website van de game.

Next articleCapcom legt uit waarom hoofdpersonage in Monster Hunter Rise... Previous articleCreatieveling maakt Gen 1-sprite van alle Pokémon uit Sword...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hollow Knight: Silksong

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Metroidvania
Ontwikkelaar: Team Cherry
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Onbekend

Screenshots