Limited Run kondigt fysieke versies aan van Bloodstained: Curse of the Moon 2 Nieuws | 16 februari 2021 20:38 | Auteur: Jeroen P. | Bron: Limited Run

Limited Run brengt Bloodstained Curse of the Moon 2 fysiek naar de Switch. Vanaf vrijdag 26 februari kun je een normale versie of een Classic Edition met allerlei extra's reserveren bij dit bedrijf.

De normale versie van de game komt in een Switch-doosje zoals je er waarschijnlijk een hele rij van op de plank hebt staan. De Classic Edition ziet er heel anders uit. Je krijgt het spel, een poster en de soundtrack in één verpakking. Deze editie zit in een grote doos met een stofhoes voor je game, allebei in de stijl van de oude bekende Nintendo Entertainment System-games. Het artwork op de verpakking is overigens van Tom DuBois, die aan meerdere Konami-covers heeft gewerkt.

Bloodstained is een franchise die veel raakvlakken heeft met de bekende Castlevania-franchise, zoals je bij N1ntendo kon lezen in de recensie die Patrick schreef over Bloodstained: Curse of the Moon 2.

Limited Run staat erom bekend dat ze games die alleen digitaal uitgebracht worden vaak toch fysiek uitgeven. Zo kwam de eerste Yooka Laylee op deze wijze uit, en ook de voorganger van Curse of the Moon 2 verscheen op een cartridge die door deze uitgever werd gemaakt.

2
Next articleAground - Brengt crafting naar nieuwe hoogten Previous articleNieuwe Nintendo Direct morgen om 23:00

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bloodstained: Curse of the Moon 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: 2D sidescroller
Ontwikkelaar: Inti Creates
Uitgever: Inti Creates
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 juli 2020

Screenshots