Remaster van Legend of Mana aangekondigd voor Switch Nieuws | 18 februari 2021 00:55 | Auteur: Jeroen P. | Bron: Nintendo

Er is een remaster van de klassieke RPG Legend of Mana aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze verschijnt op 24 juni!

Een remaster betekent in dit geval niet alleen dat de game grafisch opgepoetst is, maar ook dat er wat nieuwe dingen zijn toegevoegd. Zo is de soundtrack onder handen genomen en kun je gevechten met vijanden nu ontwijken. Ook wordt er een minigame in de game gestopt waarvan de inhoud op dit moment nog niet volledig duidelijk is maar deze is in ieder geval grafisch te vergelijken met de Pokemon Pikachu, en dat is een soort Tamagotchi.

Deze game kwam eerder uit op de eerste Playstation, en werd gemaakt door Square Enix. Tot nu toe is de game nog niet in Europa verschenen: daar komt nu dus verandering in met de release van dit spel. Legend of Mana komt 24 juni uit.

Next article2K brengt Tales from the Borderlands naar Nintendo Switch Previous articleNinja Gaiden Trilogy komt naar Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Legend of Mana

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square-Enix
Uitgever: Square-Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 juni 2021

Screenshots