Deze zomer op verkenning in het zonnestelsel in Outer Wilds Nieuws | 18 februari 2021 11:35 | Auteur: Kitty

Tijdens de Nintendo Direct op 17 februari is aangekondigd dat het ontdekkingsspel Outer Wilds op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Outer Wilds is een openwereldmysterie over een zonnestelsel dat gevangen zit in een eindeloze tijdlus. Spelers hebben telkens 22 minuten de tijd om zo veel mogelijk te ontdekken, voordat ze weer vanaf het begin moeten beginnen. Je neemt wel telkens delen van informatie mee om zo beetje bij beetje de geheimen te ontrafelen. Wat schuilt er in het hart van de onheilspellende Dark Bramble? Wie heeft de buitenaardse ruïnes op de maan gebouwd? Kan de eindeloze tijdlus worden gestopt?

De planeten van Outer Wilds zitten vol met verborgen locaties die met het verstrijken van de tijd veranderen. Bezoek een ondergrondse stad voordat deze is verzwolgen door zand, of verken het oppervlak van een planeet die onder je voeten afbrokkelt. Elk geheim wordt bewaakt door gevaarlijke omgevingen en natuurrampen.

Bekijk ook de trailer die werd getoond in de Nintendo Direct:


Outer Wilds won Best Game bij de BAFTA Games Awards 2020 en is uitgeroepen tot Game of the Year 2019 door Giant Bomb, Polygon, Eurogamer en The Guardian. De game staat gepland voor een release in de zomer van 2021.
Next articleNo More Heroes 3 heeft een releasedatum gekregen Previous articleSquare Enix kondigt Project Triangle Strategy aan voor Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Outer Wilds

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Openwereld ontdekkingsspel
Uitgever: Annapurna Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Q3 2021