Ontvang een shiny Toxtricity via Game Mania voor Pokémon Sword en Shield Nieuws | 19 februari 2021 12:11 | Auteur: Willem | Bron: Game Mania

Tijd voor een nieuw kleurtje!

Game Mania is begonnen met een speciale actie voor Pokémon Sword en Pokémon Shield in het kader van de 25ste verjaardag van de franchise. Iedereen die zijn of haar naam en emailadres invult in het formulier op deze website, ontvangt gratis een code voor de shiny vorm van de Electric/Poison-type Toxtricity. Deze Pokémon heeft een tof nieuw kleurenschema en kan een leuke toevoeging zijn aan je team.
26

Om de code te bemachtigen moet je misschien je adblocker uitschakelen op de website. Er verschijnt een donkerpaars pop-up blokje waar je je gegevens kan invullen. De code is maar één keer te claimen in een Pokémon Sword of Shield spel en kan niet worden gebruikt in andere landen of regios. Deze actie loopt tot van vrijdag 19 februari tot en met vrijdag 19 maart. Deelname is alleen mogelijk via de website van Game Mania. De codes worden elke week op maandag verzonden (22/02, 01/03, 08/03, 15/03 en vrijdag 19/03) en zijn in te wisselen via het Mystery Gift menu van Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Heb jij al een shiny pokémon in Sword of Shield? En welke Pokémon hoop je dat er nog meer een mystery gift code krijgt? Laat het ons weten in de reacties!
Next articleDiablo II Resurrected onthuld: nieuwe trailer en Switch-release! Previous articleLees hier alles terug over de Nintendo Direct van februari 2021

Reacties van gebruikers

Avatar
Jordy_Q_Dragon | 19 februari 2021 14:19 | #293786
Code net geclaimd. Bedankt voor de vermelding! Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019