Diablo II Resurrected onthuld: nieuwe trailer en Switch-release! Nieuws | 20 februari 2021 00:44 | Auteur: Jeroen P. | Bron: Activision Blizzard

Blizzcon is net begonnen en er is aangekondigd dat de remaster van Diablo II, Diablo II Resurrected, ook naar de Nintendo Switch komt!

Dat er gewerkt werd aan een remaster van de klassieke Role Playing Game van Blizzard was al enigszins bekend, maar nu is het bestaan van deze titel officieel bekendgemaakt. De graphics hebben een oppoetsbeurt gekregen, de klassieke gameplay is volgens de ontwikkelaar zo goed mogelijk bewaard gebleven en ook de uitbreiding Lords of Destruction zit inbegrepen bij het pakket.

Je kan ook met een druk op de knop wisselen tussen het origineel en de Resurrected-versie, zodat je kan zien in hoeverre de boel aangepast is op grafisch gebied. Ook is het Ladder-systeem weer terug en is er ondersteuning voor maximaal acht spelers per sessie. Ook bevat de game cross-progression, waarmee je je savefile meeneemt op alle platformen.

Diablo II Resurrected moet dit jaar nog uitkomen, op dit moment is nog onbekend exact wanneer de release is. Bekijk hieronder de eerste trailer van deze game.

Next articleNintendo maakt meer details bekend over Mario-update Animal... Previous articleOntvang een shiny Toxtricity via Game Mania voor Pokémon Sword...

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy | 20 februari 2021 12:33 | #293793
Een neef van mij speelde dit 18 jaar geleden heel veel. Vond het toen zelf ook best leuk. Ik voel me oud
Avatar
koekiemonster | 20 februari 2021 14:29 | #293795
Nice! Een port!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Diablo II: Resurrected

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: Activision Blizzard
Uitgever: Activision Blizzard
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021