Seizoen 2 Aflevering 41 - Een Kater In Het N1 Direct-café Podcast | 23 februari 2021 06:50 | Auteur: Dreon

In deze aflevering bespreken we de Nintendo Direct.

Tijdens onze laatste podcast Bekeken we de kwartaalcijfers van Nintendo, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury en de januari-droogte. Deze keer bespreken we de Nintendo Direct van vorige week.

Je kunt N1 Podcast S02A41 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleXenoblade 2 uitverkocht in Japan na Super Smash Bros. Ultimate-aankondiging Previous articlePixel Maniacs komt met datum voor coöperatieve racer Can't...

Reacties van gebruikers

Avatar
ribbelchips | 23 februari 2021 11:24 | #293820
collapse
Leuke aflevering. Wel jammer dat Famicom Detective zo weinig aandacht kreeg. Dat lijkt me oprecht een hele toffe game. Ik ben alleen wel bang dat ie fullpriced gaat worden.

Over 'prijs' gesproken: grappig dat Koekiemonster op het eind nog even wat shine krijgt. Alleen wel bijzonder dat jullie hem dus wél begrijpen wanneer het om Miitopia gaat, maar dus niet als het over Skyward Sword of Pikmin 3 gaat. Dat is natuurlijk precies hetzelfde...
Avatar
Mitch | 23 februari 2021 11:29 | #293821
Reactie op post #293820 van ribbelchips
Dat was wat ik tegen Patrick zei: de reden dat Nintendo dacht "goed idee, Miitopia voor 50 euro!" is omdat mensen oude meuk zoals Mario 3D All Stars en Skyward Sword HD blijven slikken.

Als zoete...koek!
Avatar
Demin | 27 februari 2021 02:22 | #293894
Reactie op post #293820 van ribbelchips
Eh... nee, dat is niet precies hetzelfde: Miitopia is een ietwat uitgebreide 3DS minigame die voor de originele €40,- al aan de dure kant was en nu nog eens €10,- extra kost zonder toevoegingen.

Skyward Sword & Pikmin 3 daarentegen zijn grote evergreen Nintendo releases, die (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een call of duty of assassins creed) ondanks hun leeftijd nog steeds 'vers'/relevant zijn als grote releases. Plus, ze hebben ook nog eens verbeterde controls gekregen. Hoe leuk ik het ook had gevonden als ze een lager prijskaartje hadden gehad, deze games blijven het op zich gewoon waard.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.