Nintendo teaset Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 voor Nintendo Switch Nieuws | 23 februari 2021 11:19 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo / Activsion / Tony Hawk (via Twitter)

Nintendo of America reageert op tweets van het officiële Tony Hawk-account en die van Crash Bandicoot, waarmee ze hevig suggereren dat er een Nintendo Switch-versie van Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 aan zit te komen.

Een interessante situatie speelt zich af op Twitter. "Kom op Crash, laat het gebeuren voor het Tony Hawk-spel", schrijft Nintendo of America. Het bedrijf antwoordt hierbij op een vraag van Tony Hawk zelf, die een beetje jaloers is dat Crash Bandicoot 4 wél naar andere platformen komt. Ook het officiële Twitteraccount van Crash gooit wat olie op het vuur door te "kijken wat ze kunnen doen".

Het gebeurt niet vaak dat Nintendo dergelijke tweets de deur uit gooit, dus wij achten de kans zeer aannemelijk dat we binnenkort een aankondiging van Tony Hawk krijgen! Houd echter dat korreltje zout bij de hand, want er is natuurlijk nog niets officieel bekend gemaakt.Eerder ook al Tony Hawk-geruchten
Vorig jaar augustus waren er ook al geruchten dat Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 naar de Nintendo Switch zouden komen. Oplettende fans vonden namelijk afbeeldingen in de game met knoppenschema's van de Nintendo Switch-controllers.

Ook Spyro: Reignated Trilogy, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kwamen later uit op de Nintendo Switch. Hetzelfde geldt voor Crash Bandicoot 4: It's About Time, dat op het moment van schrijven al uit is op de PlayStation 4. Een latere release van de skater valt helemaal in deze trend.

TonyHawk_Gerucht_NintendoSwitch_1
Next articleThe Outer Worlds krijgt bezoek van Murder on Eridanos DLC Previous articleXenoblade 2 uitverkocht in Japan na Super Smash Bros. Ultimate-aankondiging

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 23 februari 2021 18:17 | #293828

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.