N1ntendo.nl Stream: Rogue Heroes co-op met give-away! (opname) Livestream | 26 februari 2021 21:17 | Auteur: Redactie

Vanavond om 19:00 gaan Dreon, Erik, Patrick en Paul aan de slag met Rogue Heroes: Ruins of Tasos!

Toen we een tijdje geleden Rogue Heroes: Ruins of Tasos tegenkwamen wisten we het meteen! Dit is een game die we graag aan de hand van een stream aan jullie willen tonen. De game leent trekjes van moderne roguelite's en is qua uiterlijk geïnspireerd op The Legend of Zelda: A Link to the Past. Een leuke combinatie wat ons betreft (en een recensie mag je later nog verwachten). De game is ook volledig online in co-op te spelen waardoor deze game bij uitstek geschikt is voor een lekker avondje samen gamen vanuit de eigen huiskamer. Dreon, Erik, Patrick en Paul zijn aankomende vrijdag vanaf 19:00 van de partij om jullie mee te nemen in dit avontuur.

Mocht je ons nog niet volgen op Twitch doe dat dan zeker even en zet notificaties aan zodat je een melding zodra we online gaan aankomende vrijdag.

Kijk hier de opname terug!

Nintendo heeft op zijn YouTube-kanaal vandaag ook een launch trailer geplaatst, deze is hieronder te bekijken.Next articleLanceertrailer voor Bravely Default II Previous articleGameplay-beelden New Pokémon Snap tonen nieuwe mogelijkheden

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Rogue Heroes: Ruins of Tasos

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action Adventure RPG
Ontwikkelaar: Heliocentric Studios
Uitgever: Team 17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 23 februari 2021

Screenshots