Nieuwe Super Smash Bros. Presentatie over Pyra en Mythra Aangekondigd Nieuws | 24 februari 2021 15:14 | Auteur: Willem | Bron: Nintendo

Pyra en Mytrha in actie!

Vorige week onthulde Nintendo tijdens de Nintendo Direct dat de volgende DLC vechters Pyra en Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 zullen zijn. Vandaag kondigde Nintendo aan dat de Super Smash bros. Ultimate director Masahiro Sakura een speciale videopresentatie geeft over Mythra en Pyra op donderdag 4 maart om 15:00 (CET). Tijdens deze presentatie zullen alle aanvallen en speciale eigenschappen van de vechters worden toegelicht. Bovendien zal de video ook de releasedatum van de vechters bekendmaken. Nintendo bevestigde dat de presentatie 35 minuten zal duren en dat er geen andere vechters worden aangekondigd in deze video.

27

Hieronder vind je de videopresentatie die live gaat op 4 maart om 15:00. Vergeet geen herinnering voor jezelf aan te zetten!Ben jij blij met de aankondiging van Mythra en Pyra in Super Smash Bros. Ultimate? En welke mii-vechter kostuums verwachten jullie dat er onthult gaan worden? Laat het ons weten in de reacties!
Next articleExtra Modes van Ghosts 'n Goblins: Resurrection toegelicht in... Previous articleTony Hawk's Pro Skater 1+2 definitief naar Nintendo Switch met...

Reacties van gebruikers

Avatar
Zelda | 24 februari 2021 15:18 | #293830
collapse
Awesome, kan niet wachten. Heel veel zin in en ben blij dat Pyra en Mythra in Smash zitten. Zou zo weer Xenoblade Chronicles 2 kunnen opstarten!

35 minuten Sakurai die dingen over-explained en enorm diep in gaat op de lore/elementen - yes please! Vind zijn presentaties altijd geweldig, ook al heb ik niks met sommige recente characters zoals Sepiroth en Steve. Hoop dat Pyra & Mythra dan ook snel speelbaar zijn en niet pas eind maart ofzo.

Oh en ben zo razend benieuwd naar de muziek. Xenoblade muziek is godlike!
Avatar
Erik | 24 februari 2021 16:15 | #293834
Reactie op post #293830 van Zelda
Haha, helemaal mee eens. Sakurai is een baas!

Vind nog altijd die presentatie geweldig waarin die ging uitleggen hoe je met twee handen verder dan tien kon tellen. Smile
Avatar
SMS | 24 februari 2021 15:19 | #293831
Dit is dus een ding voor elke DLC fighter? Stel je voor dat ze dit deden voor alle originele 70 of zo Fighters. Hahaha
Avatar
Yosher | 24 februari 2021 15:40 | #293833
collapse
Toch had ik veel liever eens een nieuw Zelda personage gezien. Alweer een zwaardvechter is toch wel een beetje vermoeiend. Als je kijkt naar alle DLC personages: Joker, Hero, Banjo, Terry, Byleth, Min Min, Steve, Sephiroth, en Pyra/Mytrha... dan zijn er van de tot nu toe 9 onthulde personages 4 met een zwaard. Dan kunnen ze nog zo uniek zijn, ik wordt er toch een beetje moe van. 5 uit 10 als je Mythra apart telt (gezien Pyra en Mythra vechters 9 en 10 zijn). Sephiroth kreeg van mij vrij spel omdat hij een grote villain is, waar er in Smash vrij weinig van zijn, maar dit betekend wel dat we twee zwaardvechters achter elkaar hebben gekregen.

Is ook wel een beetje een probleem van video game personages op zich, er zijn er gewoon enorm veel die een zwaard gebruiken, dus in dat opzicht kan je het het Smash team niet kwalijk nemen gezien zij gewoon gebruiken wat ze is gegeven. Maar zelfs dan zijn er nog genoeg personages zonder zwaard die gekozen hadden kunnen worden.

Maar goed, Pyra/Mythra zitten er nu eenmaal in, en als ze toch een beetje leuk spelen vind ik het verder wel prima. Ik heb zelf weinig met Xenoblade maar weet wel dat het een prima game serie is, dus ze verdienen wel een tweede personage.

Ik ga hoe dan ook wel kijken, maar vooral omdat ik hoop dat ze nog iets anders aankondigen. Zoiets als de mogelijkheid om het character select scherm aan te kunnen passen, want zoals het nu is, is enorm storend. Ik wil alle personages per serie gesorteerd hebben! Razz Weinig kans dat ze überhaupt iets anders aankondigen naast een paar nieuwe amiibo en natuurlijk de nieuwe ronde Mii kostuums, maar je weet maar nooit.
Avatar
Martijn | 24 februari 2021 16:54 | #293835
Reactie op post #293833 van Yosher
collapse
Is natuurlijk wel zo: een zwaard is een item om mee te vechten. Ergens is er wel een logica, dat genoeg videogame-personages een zwaard dragen en er dus heel wat zwaardvechters in "Ultimate" zitten. Het is ook makkelijker om moves bij te bedenken. Onlogischer is een zwaardvechter toevoegen, die voor jaren niets met zijn zwaard deed, behalve er een beetje mee zwaaien als hij eens een gevechtje won: Ganondorf.

Zolang nieuwe zwaardvechters maar geen blauw haar hebben én 'toevallig' uit Fire Emblem komen, heb ik er niet zoveel moeite mee. Zelf zou ik ook graag een nieuw personage uit de Zelda- of Donkey Kong-games zien. Er zijn nog genoeg personages uit Nintendo's eigen games te bedenken, die een goede toevoeging kunnen zijn.

Bijvoorbeeld: Paper Mario, Tetra (Wind Waker), Impa (Skyward Sword), Dixie Kong (Donkey Kong Country), Excite Biker, Kamek (Yoshi's Island), Medusa (Kid Icarus), Revali, Daruk, Mipha, Urbosa (Breath of the Wild), Cranky Kong (Donkey Kong Country), Dark Matter (Kirby), Captain Toad, King Boo (Luigi's Mansion), etc.

Voor 3rd party bijvoorbeeld: Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Lara Croft (Tomb Raider), Tracer (Overwatch), Knuckles (Sonic the Hedgehog), Dr. Eggman (Sonic the Hedgehog), Leon S. Kennedy (Resident Evil), Jill Valentine (Resident Evil), Chun-Li (Street Fighter), Ryu Hayabusa (Ninja Gaiden), Arthur (Ghosts 'n Goblins), Rayman, Lloyd Irving (Tales of Symphonia), etc.

Er zijn er nog veel meer te bedenken. In dat opzicht had Sepiroth van mij niet zo gehoeven, om dezelfde reden dat het heel lang duurde voordat ik Cloud's toevoeging enigszins kon waarderen. Snap zijn toevoeging echter wel. Veel van de DLC-vechters zijn niet zozeer mijn voorkeur, maar ik ontken niet dat het voornamelijk goede personages / vechters zijn. Niet dat ik DLC ga kopen voor Joker, Byleth, Steve, Sepiroth of Terry, maar zo zal ieder wel zo'n beetje zijn eigen favorieten hebben, zeker binnen de enorme selectie. Daarom nog maar even aan het wachten met de tweede Fighter's Pass, al wil ik de boel eigenlijk graag compleet houden. Nog twee vechters te gaan. Hopelijk nog twee toffe toevoegingen. Smile
Avatar
Yosher | 24 februari 2021 17:25 | #293836
Reactie op post #293835 van Martijn
collapse
Ganondorf moeten ze gewoon zijn eigen moveset geven, met of zonder zwaard. En dan zijn oude (pre-Ultimate, dus zonder zwaard) moveset aan Black Shadow van F-Zero geven. Oude moveset bestaat nog, maar Ganondorf is ineens een stuk meer zijn eigen personage.

En ja, het feit dat het niet weer een Fire Emblem zwaardvechter met blauw haar is, is natuurlijk wel mooi, maar het is uiteindelijk wel wéér een zwaardvechter. Het is gewoon een beetje overkill aan het worden. Je noemt zelf inderdaad in ieder geval al genoeg voorbeelden die ze hiervoor in de plaats hadden kunnen aankondigen en zo zijn er nog zat die je er nog bij kunt bedenken die niks met zwaarden te maken hebben. (Al noem je wel enkele gevallen die óók een zwaard hebben. Razz )

Ik denk dat het probleem gewoon is dat er toch net iets te veel games zijn waarbij de grootste personages zwaardvechters zijn, juist omdat het zo makkelijk is hier een moveset bij te maken. Je ziet wat dat betreft relatief weinig personages die gebruik maken van pijl en boog, een bijl, een speer, magie, een hamer, een verfkwast, of noem maar op. Veel van deze zitten natuurlijk ook al in Smash, maar dat is maar een druppel op de gloeiende plaat vergeleken met het aantal zwaardvechters.

Maar goed. Niks tegen de personages zelf uiteraard en zolang ze leuk spelen vind ik het uiteindelijk ook niet zo erg wie er wordt toegevoegd (zolang het maar niet té belachelijk wordt). Had gewoon iets meer variatie willen zien. Hopelijk brengen die laatste twee vechters dat.
Avatar
Martijn | 26 februari 2021 15:18 | #293872
Reactie op post #293836 van Yosher
Goed idee, wat Ganondorf en Black Shadow betreft. Waarom bedenken ze dat bij Nintendo niet? Dat Ganondorf de moves van Captain Falcon heeft, slaat nergens op. Dat een directe tegenstander van Captain Falcon die heeft, is enigszins logisch. Is de F-Zero reeks ook meteen weer wat beter vertegenwoordigd. Met Ganondorf valt meer dan genoeg te bedenken, aan moves die wél bij hem als personage passen.

Wat Fire Emblem zitten er intussen wel genoeg vechters in. Ben nog altijd niet bekend met die reeks, maar raar hoe Donkey Kong en Zelda daarop achterblijven. Geen Fire Emblem meer graag. Die serie is officieel overmatig vertegenwoordigd nu.

Hoop ook dat de laatste twee vechters nog iets speciaals naar "Ultimate" brengen. Liefst wel een vooraanstaand en bekend Nintendo-personage erbij. Daarmee doel ik niet op Geno of Waluigi, want die hoeven van mij niet zo nodig. Als het een 3rd party-vechter betreft, dan ook graag iemand die ik op z'n minst ken. Er is nog genoeg keus. Afijn, zie het lijstje hierboven.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots