NPC uit Pokémon Platinum duikt op in trailer remakes Pokémon Diamond & Pearl Nieuws | 27 februari 2021 11:22 | Auteur: Erik | Bron: Twittergebruiker Voltimer

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shiny Pearl bevatten waarschijnlijk content uit hun opvolger Pokémon Platinum. Dit blijkt uit hun onthullingstrailer.

In de trailer duikt namelijk een vrouwelijke NPC op die oorspronkelijk in Pokémon Platinum zit! Deze bevindt zich in Floaroma Town en geeft je het sleutelvoorwerp de Gracidea. Hiermee kan je de mythische Pokémon Shaymin veranderen naar zijn Sky Forme.

Gezien er natuurlijk nog vrij weinig bekend is, is dit natuurlijk geenszins een bevestiging dat alle content uit Platinum (zoals de Battle Frontier en detective Looker) ook in deze remakes verstopt zitten.

Het zou niet de eerste keer zijn dat remakes de content van hun derde versie bevatten: ook HeartGold en SoulSilver bevatten de Suicune-queeste die oorspronkelijk enkel exclusief was voor Pokémon Crystal.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shiny Pearl verschijnen 'eind dit jaar' voor de Nintendo Switch. Check hier de onthullingstrailer in kwestie.

Next articlePanzer Dragoon Zwei vliegt dit jaar nog mogelijk naar de Nintendo... Previous articleLanceertrailer voor Bravely Default II

Reacties van gebruikers

Avatar
platoqp | 27 februari 2021 21:37 | #293908
Het zou wel erg karig zijn als ze de al bestaande Platinum content niet zouden toevoegen, maar daar vrees ik dan weer niet echt voor (m.u.v mss de battle frontier)

Persoonlijk verwacht ik dat ILCA met wat van ze verwacht wordt van Gamefreak prima gaan halen. Waar mij de teleurstelling toch echt in zit is dat de voorgaande remakes zo'n enorm mooi nieuw jasje hebben gekregen met awesome nieuwe features en redesigns. Zulke dingen verwacht ik geenszins, anders hadden ze dat wel in enige maten geteased.

Om maar wat te noemen was ik enorm verheugd op hoe ze de muziek hele nieuwe instrumenten gingen geven en alle vette themes gingen reïnterpreteren. Ik verwacht daar nu niet veel meer voor. edit: de trailer teruggezien te hebben klinkt de nieuwe main theme als een decent remaster van t origineel, iets wat ik kan tolereren, maar ik zal das weinig nieuwe interpretaties horen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Brilliant Diamond

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: ILCA
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 2021

Pokémon Shiny Pearl

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: ILCA
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 2021