Sakurai legt uit waarom Rex niet gekozen is als vechter in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 13 maart 2021 13:31 | Auteur: Erik | Bron: Famitsu (vertaling door Nintendo Everything)

In zijn wekelijkse column bij Famitsu gaat Masahiro Sakurai in op het ontbreken van Rex als vechter in Super Smash Bros. Ultimate (en waarom ze kozen voor Pyra/Mythra).

Sakurai vertelt: "Toen we erachter kwamen dat we een personage zouden bouwen uit Xenoblade Chronicles 2, was mijn eerste gedachte of we Rex (de protagonist uit die gamne) en Pyra (de Blade van Rex) samen op het scherm konden laten verschijnen. Onze conclusie was... nou, dat het onmogelijk was. Het team deed zijn best, maar uiteindelijk was er geen enkele manier om het mogelijk te maken."

SuperSmashBrosUltimate_PyraMythra_17
Een kleine troost voor fans van Rex: je kunt je Mii-vechter wel als hem verkleden.

Geen tweede Ice Climbers
Hij legt uit dat het simpelweg te lastig was om nóg een personage zoals de Ice Climbers te maken. "The Ice Climbers doen simpelweg elkaars bewegingen echter, en om dit type design toe te passen op Rex en Pyra, zou de twee teveel versimpelen. De ongelofelijke hoeveelheid content die nodig was om recht te doen aan deze twee personages was teveel van het goede en er kwam teveel bij kijken om het allemaal voor elkaar te krijgen."

Dit betekent niet dat ze het niet probeerden: op een gegeven moment hadden ze het idee om het duo á la Pokémon Trainer te functioneren. Pyra in de achtergrond en Rex op het slagveld. Maar ook hier kwam teveel bij kijken. Daarnaast vond het team dat dit geen recht zou doen aan de fans van Xenoblade Chronicles 2.

Pyra/Mythra logische keuze
"Uiteindelijk konden we Rex niet in zijn eentje laten vechten. Het wisselidee tussen Pyra en Mythra leek ons veel sterker design van het personage. Een Blade die in zijn eentje vecht is iets anders dan hoe het in de game gaat, maar dat punt weegt niet op tegen de kracht van Pyra/Mythra", concludeert Sakurai. Het belangrijkste doel voor hen is dat elk van de DLC-personages op een unieke manier spelen.

Sakurai eindigt zijn column met een tease: "Er zijn nog maar twee personages te gaan in Fighters Pass Vol. 2. We zijn het volgende personage al aan het ontwikkelen, dus kijk uit naar meer nieuws!" Lees de vertaling van zijn volledige column op NintendoEverything.

Pyra/Mythra zijn sinds 5 maart beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate, als onderdeel van de Fighters Pass Vol. 2. Sakurai liet de twee vechtersbazinnen in een speciale presentatie uitgebreid zien.

SuperSmashBrosUltimate_NintendoSwitch_PyraMythra_04
Je kunt wanneer je maar wilt wisselen tussen Pyra en Mythra. Pyra is krachtiger, maar Mythra sneller.
Next articleCrash Bandicoot 4: It's About Time verschijnt vooralsnog enkel... Previous articleCrash Bandicoot 4: It's About Time ontvangt kekke lanceertrailer

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 14 maart 2021 08:44 | #294050
collapse
Titel moet zijn: bewbs
Avatar
Debinir | 15 maart 2021 06:57 | #294054
Reactie op post #294050 van FalconPawnch
"Sexy vrouwlijke karakters slecht"

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots