Balan Wonderworld krijgt Day One-patch voor een 'gebalanceerdere' ervaring Nieuws | 16 maart 2021 12:19 | Auteur: Erik | Bron: Square Enix

Balan Wonderworld krijgt een Day One-patch onthult producer Noriyoshi Fujimoto. Deze komt met een aantal zaken die de gameplay positief moeten beïnvloeden.

"[..] Om jullie echter een gebalanceerdere gameplay-ervaring te bieden, implementeren we een 'Day One-patch' voor de volledige game. Deze patch past de besturing voor het bewegen en de camera aan en brengt meer balans aan de moeilijkheidsgraad", schrijft Fujimoto op de website van Square Enix.

Wisselende feedback demo
De producer reageert hiermee op de wisselende reacties die kwamen op de demo van Balan Wonderworld. Er was bijvoorbeeld kritiek op de kostuums die je verwerft tijdens het platformen: de demo liet niet blijken dat de krachten die je hiermee kreeg echt wat toevoegden aan de gameplay.

Volgens Fujimoto was het helaas niet mogelijk om, in dit deel van het ontwikkelingsproces, alle feedback mee te nemen voor release. "Er zijn een breed scala aan meningen en reacties geweest op onze demo. In deze ontwikkelingsfase is het echter niet haalbaar om elk stukje feedback te verwerken in het spel."

BalanWonderworld_DayOnePatch_Feedbackdemo_NintendoSwitch


De collect-a-thon platformer Balan Wonderworld is op 26 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game wordt gemaakt door Square Enix, in samenwerking met Sonic-ontwikkelaars Yuji Naka en Naoto Oshima.
Next articleEindelijk concrete releasedatum voor Littlewood in Europa Previous articleHet duistere eerste uur van visual novel Root Film in beeld

Reacties van gebruikers

Avatar
ribbelchips | 17 maart 2021 12:24 | #294072
Ik was heel enthousiast over deze game.


Tot ik de demo speelde...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Balan Wonderworld

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure 3D-Platformer
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 26 maart 2021

Screenshots