Super Bomberman R Online aangekondigd voor Nintendo Switch Nieuws | 17 maart 2021 11:26 | Auteur: Kitty

Konami heeft onthuld dat Super Bomberman R Online gaat verschijnen in de Nintendo Switch eShop.

De game is eerder al verschenen op Google Stadia, en op de Nintendo Switch komt een soortgelijke ervaring. De game is gratis om te spelen, maar er is een Premium Pack ($10) beschikbaar waarmee veertien extra personages speelbaar zijn. Die personages zijn geïnspireerd door klassiekers als Silent Hill en Castlevania. Cross-play wordt voor alle platformen ondersteund.

Nieuw
Super Bomberman R Online biedt de ultieme battle royale-ervaring: maximaal 64 spelers worden verdeeld over 16 slagvelden. Naarmate levels worden uitgespeeld en spelers worden uitgedund, neemt het aantal slagvelden steeds verder af tot de ultieme eindstrijd om de laatste bommenwerper te zijn. Terwijl iedereen in de wereld kan meedoen in een "Battle 64" kamer, stelt het Premium Pack spelers in staat om hun eigen privé Room Match te creëren met regelsets.

Super Bomberman R Online biedt meer dan 100 aanpasbare combinaties, waaronder talloze kostuums, accessoires en voor het eerst bomskins, die zowel de bom als de explosie zelf beïnvloeden.

Gameplay-beelden zijn te zien in de originele trailer voor Google Stadia:Een releasedatum voor de eShop is nog niet bekend.
Next articleVier één jaar Animal Crossing: New Horizons met lente-update Previous articleZombiehordes in lanceertrailer Stubbs the Zombie in Rebel Without...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 17 maart 2021 13:31 | #294074
Komt dit nou als standalone, of moet je Bomberman R hebben? En wordt hier dan geld voor gevraagd? Valt dit onder f2p en kunnen mensen dit doen zonder nintendo online? Zoveel vragen Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Bomberman R Online

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Actie, Strategie
Uitgever: Konami
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021