Ace Attorney krijgt een digitaal live-concert in april Nieuws | 19 maart 2021 14:12 | Auteur: Willem | Bron: Gyakuten Concert

De enige manier om deze muziek recht aan te doen.

Dat de muziek van de Ace Attorney serie iconisch is, hoeven wij jullie hopelijk geen twee keer te vertellen. Van het actievolle 'Cornered' dat gepaard gaat bij de kruisverhoren tot de diepe saxofoon-medley van aanklager Godot. Maar als je echt wilt genieten van de diverse muziek uit de serie ben je overgeleverd aan de bijzondere live-opnames van de Ace Attorney concerten. Deze concerten spelen al enkele jaren op regelmatige basis in Japan en zijn een groot succes met maar liefst acht albums.

Gelukkig lijkt de Corona pandemie hier verandering in te brengen want op zaterdag 10 April zal om 11:00 Nederlandse tijd een live-concert worden uitgezonden met het Tokyo filharmonisch orkest. Kaarten kosten zo'n 42 dollar en het concert is voor kopers van de tickets nog een week na uitzending beschikbaar. Dit is een unieke kans om toch een beetje de atmosfeer van een echt Japans orkest vanuit de comfort van je eigen huis bij te wonen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Promax.


Heb jij wel eens een live-concert bijgewoond van videogamemuziek? Zo ja, welke was dat dan en waar? Laat het ons weten in de reacties!
Next articleIn duistere cinemasferen met lanceertrailer Root Film Previous articleLivestream: Square Enix Presents [Opname]

Reacties van gebruikers

Avatar
Mitch | 19 maart 2021 20:26 | #294098
Heel vet!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Platform: Nintendo Switch
Genre: Point 'n Click Adventure
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 april 2019

Screenshots