Doom: The Classics Collection bundelt eerste drie Doom-delen in fysieke release Nieuws | 30 maart 2021 11:44 | Auteur: Erik | Bron: Limited Run Games

De eerste drie Doom-games krijgen een fysieke release op de Nintendo Switch. De Doom: Classics Collection kun je vanaf 2 april voorbestellen via Limited Run Games.

Het gaat om een pakket met het originele Doom, Doom II en Doom 3. De bundel kost $39,99. Het gaat om een Noord-Amerikaanse versie, maar deze is ook naar Europa te verzenden (én op een Europese Nintendo Switch te spelen).

Er is geen verschijningsdatum bekend gemaakt voor de bundel. Je kunt de game voorbestellen via Limited Run Games. Je hebt van 2 april tot 2 mei om een pre-order te plaatsen.

Daarnaast verschijnt er een Special Edition ($79,99) en een Collector's Edition ($129,99). Deze komen met een hoop extra's, zoals een replica van de Keycard uit de games, een USB-stick en een SteelBook.

DoomTheClassicsCollection_FysiekeRelease
DoomTheClassicsCollection_SpecialEdition_FysiekeRelease
DoomTheClassicsCollection_CollectorsEdition_FysiekeRelease
Next articleVerkopen Super Mario 3D All-Stars met 276% gestegen in Verenigd... Previous article7 Years from Now aangekondigd voor Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Debinir | 30 maart 2021 12:41 | #294189
Jammer dat doom 64 er niet ook bij zit

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Doom: The Classic Collection

Platform: Nintendo Switch
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: id Software
Uitgever: Limited Run Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021

Screenshots