Geminose: Animal Popstars krijgt releasedatum en -trailer Media | 07 april 2021 14:45 | Auteur: Kitty

Majesco Entertainment heeft bevestigd dat Geminose: Animal Popstars in mei verschijnt op de Nintendo Switch.

Geminose: Animal Popstars werd al in 2017 aangekondigd, maar het heeft lang geduurd voordat de game weer opnieuw opdook. De game brengt een echt schattige cast van dierenfiguren om te ontgrendelen, met elk een unieke persoonlijkheid en land van herkomst. Spelers zullen de wereld rondreizen om 'best-in-class' muzikanten te vinden om zich bij de band aan te sluiten. Zodra hun band is samengesteld, is het tijd om de weg op te gaan en hun fanbase op te bouwen voor wereldwijde erkenning. Als je een wereldwijde hit wordt, wordt je ook beloond voor het aanpassen van het uiterlijk van je huis en je band, en voor het ontgrendelen van verschillende minigames. Geminose heeft meer dan honderd outfitcombinaties, variërend van absurde stijlen tot modieuze ensembles. Spelers kunnen hun innerlijke chef-kok in de gedeelde keuken aanboren en zo recepten van over de hele wereld creëren.

In de trailer zie je verschillende minigames, zoals koken in de keuken van je landhuis en het beschieten van cakejes. Ook zie je allerlei mogelijkheden om je dieren te stylen.Geminose: Animal Popstars verschijnt op 18 mei in de Nintendo eShop.
Next articleSquare Enix deelt lanceertrailer van bijna 8 minuten voor SaGa... Previous articleE3 2021 officieel aangekondigd als digitaal evenement

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Geminose: Animal Popstars

Platform: Nintendo Switch
Ontwikkelaar: Ultimas
Uitgever: Midnight City
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q2 2021