Trailer PAC-MAN 99 toont additionele DLC Media | 08 april 2021 10:33 | Auteur: Erik | Bron: Bandai Namco

Er zijn wat extraatjes vrij te spelen in PAC-MAN 99! Bandai Namco laat ze zien in een nieuwe trailer.

In het zogenoemde PAC-MAN 99 Mode Unlock DLC-pakket zitten vier spelmodi. Daarnaast zijn er twintig thema's om je speelveld een klassiek Namco-sausje te geven. Denk bijvoorbeeld aan een Galaga-thema of eentje van Dig Dug.

Het PAC-MAN 99 Mode Unlock DLC kost €14,99. Wil je alle twintig Namco thema's erbij? Dan moet je het PAC-MAN 99 Deluxe Pack aanschaffen (€29,99). Anders kosten de thema's €1,99 per stuk.De volgende spelmodi zitten verstopt in het DLC-pakket:

Private Match: Speel niet tegen de wereld, maar tegen je vrienden!
CPU Battle: In deze modi kun je lekker tegen computers oefenen. Je kunt zelf de regels naar jouw smaak aanpassen.
Score Attack: Ga voor high score door elke ronde zoveel mogelijk spookjes op te smikkelen. Lukt het jou om de hoogst mogelijke score uit het originele PAC-MAN te evenaren?
Blind Time Attack: Trotseer twaalf rondes binnen het tijdslimiet! Eet het stukje fruit in het midden om een ronde te completeren én meer tijd te krijgen.

PAC-MAN 99 is vanaf vandaag te downloaden uit de Nintendo eShop. Het spel is gratis, maar exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. Check hier meer uitleg over de game.
Next articleGerucht: Nieuwe firmware update biedt Bluetooth audio-ondersteuning... Previous articleSquare Enix deelt lanceertrailer van bijna 8 minuten voor SaGa...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

PAC-MAN 99

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Arcade
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-99
Releasedatum: 08 april 2021

Screenshots