Pokkén Tournament reden dat Bandai Namco aan New Pokémon Snap mocht werken Nieuws | 19 april 2021 10:56 | Auteur: Erik | Bron: IGN

Bandai Namco is de hoofdontwikkelaar van New Pokémon Snap. Director Haruki Suzaki onthulde in een interview met IGN dat dit vooral komt door hun betrokkenheid bij Pokkén Tournament.

"Pokkén Tournament speelde in op de krachten van Bandai Namco en maakte Pokémon op een nieuwe manier aantrekkelijk. Om deze reden kregen we een nieuwe kans om samen wat te doen. Dit leidde tot de ontwikkeling van New Pokémon Snap", zegt Suzaki.

Makers N64-deel betrokken
Suzaki vertelt verder dat ook de makers van het Nintendo 64-deel betrokken werden bij het project: "We hadden de mogelijkheid om te sparren met de ontwikkelaars van het origineel en er waren veel mensen betrokken bij de start van het project."

Lees het hele interview van IGN hier. Het gaat er onder andere verder op in hoe Bandai Namco ervoor zorgde dat elke Pokémon natuurlijk aanvoelde.

New Pokémon Snap komt 30 april naar de Nintendo Switch. Het is het langverwachte vervolg op Pokémon Snap, dat in 2000 verscheen op de Nintendo 64. Gisteren verschenen er nieuwe screens van de game.

PokkenTournament_RedenBandaiNamco_Ontwikkelaar_NewPokemonSnap
Next articleA-Train: All Aboard! Tourism Previous articleTools Up! krijgt vanaf vandaag bezoek van The Garden Party DLC

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 19 april 2021 12:03 | #294313
Tof! Ben echt benieuwd naar deze game. Heb de laatste trailers en dergelijke vermeden om nog zo veel mogelijk verrast te worden. Een game als deze moet je zo vers mogelijk spelen imo.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

New Pokémon Snap

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Bandai Namco
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 30 april 2021

Screenshots