Ga vanaf volgende maand de strijd aan in Pokémon Unite voor Nintendo Switch Nieuws | 17 juni 2021 15:49 | Auteur: Erik | Bron: The Pokémon Company

The Pokémon Company heeft met een nieuwe trailer bekend gemaakt dat hun aankomende moba-game Pokémon Unite in juli naar de Nintendo Switch komt.

De mobiele versie van de game verschijnt in september. Er is cross-play tussen Nintendo Switch en mobieltjes gepland, wat spelers in staat stelt om tegen elkaar te vechten. Daarnaast stelt dit je in staat om, mits je je Nintendo Account of Pokémon Trainer Club-account toevoegt, je opslagdata tussen de twee versies over te dragen!

The Pokémon Company laat daarnaast via het Pokémon Unite-twitteraccount weten dat er ook nieuwe Pokémon op de planning staan, waaronder Blastoise en Gardevoir! Hierover maken ze op een later tijdstip meer informatie bekend.

Pokémon Unite is een een free-to-start game waarin je in teams van vijf tegen elkaar strijd in arena's. Strategie en samenwerking is de sleutel naar overwinning. Het spel is vorig jaar aangekondigd voor Nintendo Switch en mobiele telefoons.

Next articleNintendo deelt infographic met alle aankondigingen uit de Nintendo... Previous articleRoundtable - N1 velt zijn oordeel over de Nintendo E3 2021 Direct

Reacties van gebruikers

Avatar
Debinir | 17 juni 2021 16:18 | #295216
Ik laat deze lekker voorbij gaan

Tencent is een shady bedrijf met links aan de Chiense Communistische overheid en de gameplay ziet er nou ook niet echt leuk uit

Ik passeer
Avatar
Yosher | 17 juni 2021 21:39 | #295223
Ik pas ook, alleen al vanwege het simpele feit dat dit free-to-start is. Dat is niet het soort model dat ik wil ondersteunen.

Feit dat het Tencent is die achter deze game zit versterkt m'n gevoel om deze game te negeren alleen maar.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Unite

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Tencent
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-10
Releasedatum: Onbekend

Screenshots