LEGO Luigi-set maakt LEGO Super Mario straks met twee spelers speelbaar Nieuws | 22 juni 2021 20:40 | Auteur: Erik | Bron: LEGO

Heb je straks zowel de LEGO-variant van Mario als Luigi? Dan kun je unieke avonturen beleven met de LEGO-sets, speciaal gericht op twee spelers.

Als je de besnorde loodgieters via bluetooth aan elkaar verbonden hebt, kun je extra digitale muntjes verzamelen door precies tegelijk op bepaalde delen van je LEGO-set te springen. Ook kun je samenwerken om speciale vijanden te verslaan óf natuurlijk tegen elkaar spelen via een speciale race. Wie weet als eerste het einde van het parkoers te bereiken?

Uit het persbericht blijkt dat je niet per se LEGO Luigi en LEGO Mario nodig hebt: twee Mario's of Luigi's volstaat ook. In onderstaande video doet Nintendo de nieuwe functie uit de doeken.Bowser's Airship en meer expansies onthuld
Daarnaast onthult LEGO nog vier expansies voor het LEGO Super Mario-universum. Eentje hiervan lekte gisteren al: de 'Bowser's Airship Expansion Set'. Deze laat je een uitklapbaar vliegschip in elkaar bouwen. Verder komt er een Expansion Set van Lakitu Sky World, Boss Sumo Bro Topple Tower en Reznor Knockdown. Ook leuk: via een speciaal Power-up Pack kun je Mario straks in een bijen- en kikkerjasje steken!

Simon Kent, de creative lead van LEGO Super Mario, zegt het volgende over de nieuwe LEGO-aankondigingen: "Voor ons draait het allemaal om het aanmoedigen van creativiteit en herspeelbaarheid en het verlengen van de speelduur. Met de aankondiging van vandaag, brengen we niet alleen LEGO Mario en LEGO Luigi op nieuwe interactieve manieren samen, maar ook hun vrienden en vijanden."

Alle hierboven genoemde producten liggen vanaf 1 augustus in de winkelschappen, precies een jaar na de Super Mario-set. De Luigi Starter Course kost €59,99. Eind april is LEGO Luigi officieel uit de doeken gedaan.

LEGOLuigi_TweeSpelers_10

LEGOLuigi_TweeSpelers_04


< >

Next articleTerug naar de jaren '80 met lanceertrailer Alex Kidd in Miracle... Previous articleMakers van Panzer Dragoon-remaster gaan samenwerken met Nintendo

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.