Sonic Colours: Ultimate krijgt Anniversary Package in Japan Nieuws | 22 juni 2021 22:32 | Auteur: Jeroen P. | Bron: Nintendo Everything

Deze luxe versie verschijnt vanwege Sonic 30e verjaardag, die dit jaar wordt gevierd!

Deze verpakking bevat, naast een exemplaar van de game, het volgende: een art book, een soundtrack, een munt en een mooie verpakking. Of deze versie buiten Japan gaat uitkomen is op dit moment nog niet bekend, maar voor verzamelaars en liefhebbers is dit toch iets om op te letten.

sonic-colors-ultimate-30th-anniversary-656x492


Overigens is dit dit niet de eerste keer is dat er een dergelijke versie van een Sonic-game uitkomt. In 2001, toen Sonic 10 jaar bestond, verscheen in Japan een speciale versie van Sonic Adventure 2 voor de Dreamcast. Opvallend genoeg zaten daar vergelijkbare extra's bij: ook een munt, artbook en cd, al is de inhoud en ontwerp daarvan deze keer natuurlijk wel anders.

Sonic Colours kwam in november 2010, en N1ntendo heeft toen beide versies gerecenseerd. Voor meer informatie over de Wii-versie, waar de Switch-remake op is gebaseerd, verwijzen we je graag door naar die recensie.
Next articleThe Legend of Zelda: Skyward Sword krijgt flinke nieuwe overview-trailer Previous articleFinal Fantasy IX krijgt zijn eigen geanimeerde serie

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sonic Colours: Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Sonic Team
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 september 2021

Screenshots