Handgeschillderde puzzelplatformer Out of Line twee weken uitgesteld Nieuws | 23 juni 2021 20:20 | Auteur: Erik | Bron: Hatinh Interactive / Nerd Monkeys

Out of Line verschijnt niet vandaag, zoals eerder was aangekondigd, maar op 7 juli! Dit blijkt uit de Nintendo eShop-pagina van het spel.

De pc-versie is wel gewoon op de afgesproken verschijningsdatum verschenen! Een reden voor het uitstel is niet gegeven: wie weet was er gewoon wat verwarring over de verschijningsdatum op pc en Nintendo Switch. Bewonder hieronder trouwens de lanceertrailer van dee versie die je op Steam kunt kopen!

In het bijzonder ogende Out of Line speel je als San, een mysterieus wezentje die niet alleen veel lijkt op Maxwell uit Scribblenauts, maar ook erg handig met een speer is. Los allerlei toffe platformuitdagingen op met deze vernuftige tool en verlekker jezelf met de prachitge, handgeschilderde achtergronden. Check hier een gameplaytrailer van IGN.

Next articleWorms Rumble viert lancering met nieuwe arena: Spaceport Showdown Previous articleConcept-art van aankomende Netflix-serie met Sonic opgedoken

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Out of Line

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €10,99
Genre: Puzzelplatformer
Ontwikkelaar: Nerd Monkeys
Uitgever: Hatinh Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 juli 2021

Screenshots