Nintendo DS-titel Knights in the Nightmare krijgt remaster op Nintendo Switch Nieuws | 23 juni 2021 21:19 | Auteur: Erik | Bron: Sting

Vandaag is Knights in the Nightmare Remastered aangekondigd voor de Nintendo Switch. Vooralsnog komt 'ie alleen naar Japan in 2021.

De remaster van dit actievolle rollenspel verschijnt daarnaast op Android en iOS. Ontwikkelaar Sting Entertainment laat weten dat ze binnenkort meer informatie over het spel onthullen.

Mocht je deze titel onbekend in de oren klinken: dat kan kloppen. Niet alleen kwam 'ie in 2008 uit voor de Nintendo DS - hij was ook nog eens exclusief voor Noord-Amerika en Japan. Atlus (bekend van Persona en Shin Megami Tensei) zorgde er uiteindelijk voor dat dit spelletje ook in de Verenigde Staten verscheen.

Knights in the Nightmare is een (destijds goed ontvangen) strategiespel annex RPG. Het bestaat uit drie fasen: Setup, Tactics en Battle. Bij Setup bereid je je voor op het volgende gevecht, in Tactics bepaal je welke personages, voorwerpen en uitrusting je meeneemt, terwijl in Battle de strijd losgaat. Om de beurt bepalen jij en je tegenstander wat de beste zet is. Uniek was dat je alles met het onderste scherm van de Nintendo DS kon besturen.

Check hier een trailer van de Nintendo DS-versie! De Remastered-versie komt dus vooralsnog enkel uit in Japan.

KnightsintheNightmareRemaster_NintendoSwitch
Next articleNo More Heroes 3 krijgt nogmaals een flitsende trailer Previous articlePixelperfect platformen zonder te springen met lanceertrailer...

Reacties van gebruikers

Avatar
Mori | 23 juni 2021 21:39 | #295352
collapse
Tijd voor Nintendo om wat DS games opnieuw uit te brengen op de Switch. Yummy
Avatar
Erik | 23 juni 2021 23:00 | #295356
Reactie op post #295352 van Mori
I like that way of thinking!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Knights in the Nightmare

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Turn-based Strategy
Ontwikkelaar: Sting Entertainment
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Screenshots