Rustgevende trailer verschenen van grote zomerupdate Cozy Grove Media | 23 juni 2021 21:51 | Auteur: Erik | Bron: SpryFox

De zomerupdate van Cozy Grove is uit! Om dit te vieren brengt Spry Fox een verse trailer van die onbezonnen spelletje uit.

Een van de grootste nieuwe toevoegingen aan versie 2.0.0 (zoals de zomerupdate technisch heet) is natuurlijk dat je nu een beer mag knuffelen. Ook kun je lekker insecten gaan vangen! De ontwikkelaar laat weten dat eilanden nu bevolkt worden door een hele hoop rare beestjes, die veranderen met het seizoen.

Verder kun je het volgende verwachten:

• Je kunt nu schatkaarten en stukjes 'verloren geschiedenis' vinden. Heb je alle stukjes? Dan krijg je grootse beloningen!
• Ms. Carouse komt naar Cozy Grove! Ergens in de zomer komt ze naar het eiland en start ze een mysterieus evenement.
• Je kunt vanaf nu steentje laten springen als je ze op het water gooit.
• Daarnaast is er nieuwe muziek, nieuwe kleding en nog veel meer nieuws. Check in dit overzicht alle toevoegingen.

Cozy Grove is een soort Animal Crossing-lite. Jij gaat naar een onbewoond eiland om een knus leventje op te bouwen. De twist? Iedereen die je tegenkomt is een geest! Het spel is sinds 8 april beschikbaar voor Nintendo Switch. Normaal kost 'ie €13,99, maar tot 29 juni kun je de levenssimulator met 10% korting kopen.

Next articleSpiritset 2 nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch Online-leden... Previous articleNo More Heroes 3 krijgt nogmaals een flitsende trailer

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Cozy Grove

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €13,99
Genre: Simulator
Ontwikkelaar: The Quantum Astrophysicists Guild
Uitgever: Spry Fox
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 april 2021

Screenshots