Mushihimesama tijdelijk verwijderd van Europese Nintendo eShop Nieuws | 23 juni 2021 22:21 | Auteur: Erik | Bron: Live Wire

De shoot-em-up met de verwarrende naam, Mushihimesama, is op dit moment niet meer beschikbaar in de Europese Nintendo eShop. Dit meldt uitgever Live Wire op Twitter.

Live Wire geeft geen uitleg over het verwijderen, maar belooft dat het spel in de nabije toekomst weer in de virtuele winkelketen verschijnt. In totaal is Mushihimesamal hiermee slechts zes dagen live geweest. In de Nintendo eShop van Noord-Amerika en Japan is het spel nog wel gewoon beschikbaar.

Nieuwsmedium Nintendo Life verwacht dat het geen grote gekkigheden zijn; volgens hen heeft dit doorgaans met een foutieve leeftijdsclassificatie te maken. We houden je op de hoogte wanneer het spel weer in de Nintendo eShop staat.

Mushihimesama is een top-down shoot-em-up die oorspronkelijk in 2004 voor onder andere de PlayStation 2 verscheen. Jij ontwijkt een barrage aan kogels, terwijl je ondertussen de vijand een kopje kleiner probeert te knallen. De game kende een verrassingsrelease tijdens de E3.

Next articleCloudscape voor Nintendo Switch mixt Stardew Valley, Animal... Previous articleSpiritset 2 nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch Online-leden...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 23 juni 2021 23:34 | #295360
op zich werkt dit wel in het voordeel want mensen zijn nu nieuwsgierig waarom het dan verwijderd is.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mushihimesama

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shoot-Em-Up
Ontwikkelaar: Cave
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 juni 2021

Screenshots