Bill Trinen: "Breath of the Wild 2 is echt een op zichzelf staand spel" Nieuws | 24 juni 2021 11:32 | Auteur: Erik | Bron: IGN

Bill Trinen zegt dat hij snapt dat fans het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild vergelijken met Nintendo 64-titel Majora's Mask, maar benadrukt dat het echt "zijn op zichzelf staande game" wordt.

"Gezien hetgeen wat we laten zien hebben en de natuur van het spel, is het op dit moment een makkelijke vergelijking of conclusie om te maken", legt Trinen uit aan IGN. "Dus ik snap waarom men tot deze conclusie komt, maar tegelijkertijd, en ik wil hier niet teveel op ingaan, is dit écht zijn eigen game."

Trinen voegt hieraan toe dat we in de komende maanden hier zelf ook meer achter het eigen gezicht van Breath of the Wild 2 gaan komen:

"Als we in de komende maanden tot aan het volgende jaar meer van de game laten zien, wordt het iets meer duidelijk waar het spel zich onderscheid en wat het zo uniek maakt."


Een tipje van de sluier over wat we kunnen verwachten, Bill? "De wijze waarop dit vervolg bouwt op Breath of the Wild, wat al een gigantische game was met vele en vele lagen voor Link's vaardigheden en de gameplay... Ik denk dat deze game hier nog best wel diepgang aan gaat toevoegen. [..] Na het uitspelen, vermoed ik dat iedereen tot de conclusie gaat komen dat het écht zijn eigen ding doet."

Bill Trinen, bekend als vertaler en Nintendo Treehouse-lid bij Nintendo of America, gaf afgelopen week ook al inzicht in de reden achter het ontbreken van de echte titel van het vervolg op Breath of the Wild. De game staat op de planning voor 2022. Het was volgens Twitter het meest besproken spel van de E3 2021.

8
Next articleTrailer kondigt komst Extra Modes DLC in Sword of the Necromancer... Previous articleDownload vanaf morgen een demo van NEO: The World Ends With...

Reacties van gebruikers

Avatar
Mori | 24 juni 2021 21:19 | #295372
Bill kan moeilijk roepen dat 't DLC was voor BOTW.
Avatar
SMS | 25 juni 2021 11:11 | #295381
Ach, Breath of the Wild but MORE vond ik anders ook wel prima, hoor. Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 [voorlopige titel]

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action-Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2022

Screenshots