Met een Japans Nintendo Account kun je alvast Pokémon Unite uittesten Nieuws | 24 juni 2021 16:57 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo eShop

In Japan is op dit moment een betatest voor Pokémon Unite aan de gang. Deze gaat via de Nintendo eShop, wat betekent dat je met een Japans Nintendo Account dit weekend het spel kunt uittesten!

De test is vanaf vandaag tot en met 26 juni beschikbaar en kost je 1.020 MB aan geheugen. Het lijkt er vooralsnog op dat de beta niet naar andere regio's komt, dus dit lijkt de laatste kans om het spel uit te proberen voordat 'ie volgende maand uitkomt. Het hele spel is overigens wel in het Japans, dus pas op voor taalbarrières.

Wil je het zelf ook proberen? Maak via accounts.nintendo.com een nieuwe Nintendo Account aan (dit hoeft niet per se via de Japanse website). Kies hierbij een ander e-mailadres dan je hoofdaccount en selecteer Japan als regio. Vervolgens creëer je een nieuw profiel op de Nintendo Switch en link je deze twee aan elkaar! Gebruik dit profiel tot slot voor de Nintendo eShop, en je komt in de Japanse versie terecht! Deze methode kun je ook gebruiken voor een Noord-Amerikaans account.

Halverwege juni maakte The Pokémon Company met een nieuwe trailer bekend dat Pokémon Unite in juli uitkomt. Deze vijf-tegen-vijf arena brawler werd vorig jaar aangekondigd voor Nintendo Switch en smartphones (die versie komt pas in september).

9
Next articlePokémon GO voegt Trainer Achievements toe aan Raid Battles... Previous articleKickflips en ollies maken in gameplaybeelden Tony Hawk's Pro...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 24 juni 2021 18:11 | #295366
Nee bedankt, ik blijf mooi uit de buurt van free-to-start games. Bye
Avatar
Duncan | 24 juni 2021 22:35 | #295376
Ik kots normaalgesproken op MOBA games, maar het is gratis en een paar vrienden van mij spelen het, dus ik ga het wel een kans geven.
Avatar
Denhette | 25 juni 2021 09:47 | #295379
collapse
Ik heb hem gisteren een keer uitgetest. Aangenaam verrast door hoe fris dit voelt tegenover andere MOBA's! De core is natuurlijk nogsteeds top down teamfights en lanes verdedigen, maar door het scoresysteem ligt de focus meer op het efficient neerhalen van neutrale units. Het kan soms heel spannend worden en alle Pokémon spelen heel verschillend.

Een bijkomend voordeel aan deze beta is dat je genoeg geld krijgt om alle Pokémon te kopen die je wil, zodat je alles kan uittesten en al even kan kijken welke Pokémon je het beste ligt (progress reset bij release).

Ik heb er me al een aantal uren goed mee vermaakt, en de free-to-start schrikt me ook minder af nu. Zo krijg je bijvoorbeeld geen willekeurige unlocks van characters, maar krijg je coins waarmee je kan unlocken wie je wil (bovenop de rotatie van gratis Pokémon). De rest van de betaalde spullen zijn voor zover ik kan zien allemaal cosmetisch.
Avatar
Erik | 25 juni 2021 11:39 | #295383
Reactie op post #295379 van Denhette
Goed om te horen dat het je vooralsnog bevalt, Denhette!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Unite

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Tencent
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-10
Releasedatum: Onbekend

Screenshots