Mario Kart Tour scheurt de zomer in met de Summer Tour Nieuws | 25 juni 2021 10:30 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Nintendo kondigt de Summer Tour aan voor Mario Kart Tour. Dit warme evenement start op 29 juni.

Je kunt uitkijken naar de terugkeer van Cheep-Cheep Island, een race die uit Mario Kart: Super Circuit voor de Game Boy Advance komt. Deze racebaan is natuurlijk flink onder handen genomen, en opgewaardeerd naar Mario Kart Tour-stijl. In onderstaand screenshot krijg je alvast een voorproefje!

De Summer Tour volgt de Paris Tour op, die ons schilder Luigi gaf. Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar voor iOS en Android.

MarioKartTour_SummerTour
Next articleNIS America kondigt drie The Legend of Heroes-spellen aan voor... Previous articleTerracotta Oasis-uitbreiding Story of Seasons: Pioneers of Olive...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 25 juni 2021 13:15 | #295385
collapse
Deze mobiele game krijgt 100000 maal betere support dan Mariokart 8..
Avatar
Yosher | 25 juni 2021 13:26 | #295386
Reactie op post #295385 van koekiemonster
collapse
Is natuurlijk ook niet gek als je bedenkt waarom.

Één woord, gacha. That's it. Hoe meer content ze maken, hoe meer mensen hebben om voor te gokken en hoe meer geld ze spenderen. Ik vind het persoonlijk echt niet kunnen, maar goed. Mij niet gezien met deze troep.
Avatar
Demin | 26 juni 2021 01:38 | #295398
Reactie op post #295386 van Yosher
collapse
Ja, deze onzin wordt hier zo'n elke 2 weken bij de aankondiging van een nieuwe tour neergepend maar slaat dus nergens op. Mario Kart Tour gebruikt gewoon het Splatoon-model om langer relevant te blijven. Bij release zit er het minimale aan content in, en over een periode van 2/3 jaar wordt 'de rest' gratis vrijgegeven. Als je iets verder zou kijken dan de nieuwsberichten op N1, zou je weten dat deze nieuwe tours meestal gewoon een recycling zijn van al eerder gebruikte tracks in MKT, soms met een nieuw character/costume. Waar Splatoon elke 2 uur haar aanbod aan beschikbare maps vervangt doet MKT dat elke 2 weken met een 'tour'. Vanwege de hoge mate van recycling heb ik trouwens de volle ervaring kunnen vrijspelen met alleen de gratis 'rubies', zonder dus een cent aan de game uit te geven.

Elke MK krijgt altijd 4 nieuwe cups met elk 4 nieuwe tracks, 16 in totaal dus. MKT heeft nog maar 10 nieuwe tracks gekregen en loopt feitelijk dus zelfs nog achter qua content op andere Mario Karts. (al verwacht ik dat er nog 6 nieuwe tracks bijkomen)Ik ben trouwens wel verbaasd dat jij zo tegen een game bent waar Yoshi zo vaak in het zonnetje wordt gezet & wel 11 Yoshi-varianten speelbaar in zijn. Razz
Avatar
Yosher | 26 juni 2021 03:48 | #295400
Reactie op post #295398 van Demin
Ja, ik ben gek op games waar Yoshi in het zonnetje gezet wordt. Maar ik ben fel tegen games waar je wordt geacht om voor al die personages te gaan gokken. En ja, ik weet dat het grotendeels gratis KAN zijn, maar dan nog is het verkrijgen van je favoriete personages en skins een totale gok, en krijg je niet wat je wilt, dan heb je dikke vette pech. Het gacha mechaniek wordt gewoon sterk aangemoedigd en dat is voor mij al meer dan genoeg om de hele ervaring te verzieken. Het feit dat personages ook nog eens favoriete tracks hebben, en hier een voordeel hebben, versterkt dat alleen maar, en dan vooral het feit dat zeldzamere personages ook nog eens extra veel voordeel hebben. Het is Mario Kart, dus uiteindelijk zal het toch wel grotendeels op geluk aankomen, maar toch krijg je als speler zo'n beetje dat gevoel dat je moet gokken om een betere kans te maken, en dat is niet waar Mario Kart wat mij betreft om draait.

O, wil je die ene leuke outfit voor jouw personage? Of gewoon überhaupt jouw favoriete personage? Hier heb je een paar rubies zodat je kans hebt om hem te krijgen! Wat? Niet gelukt? Wat jammer nou! Volgende keer beter! Maar hé, even tussen ons, je kunt extra rubies kopen zodat je het nu nog eens kunt proberen... leuk toch? Denial

Ga toch weg met die troep. Ik vind alle personages en alle outfits die deze game heeft echt hartstikke tof, maar de reden dat deze game dat allemaal heeft is echt puur en alleen zodat mensen ervoor gaan gokken. Dan kan de game nog zo speelbaar zijn zonder een cent eraan uit te geven, ik baal echt enorm dat Nintendo deze weg is ingeslagen met deze game, en ik baal nog meer dat mensen er zó veel aan spenderen dat Nintendo het maar blijft ondersteunen. Let maar op, veruit de meeste outfits van deze game zullen nooit meer opnieuw verschijnen, tenzij het een andere gacha game betreft. En het zou me ook niet verbazen als ze andere toffe ideeën die in deze Mario Kart zitten niet over gaan brengen naar bijvoorbeeld Mario Kart 9.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over die Gold Pass. Hoe halen ze het in hun botte hoofd om een abonnement voor deze game aan te bieden die meer dan vijf euro per maand kost? Als deze pass je alle content geeft die ze maandelijks uitbrengen, had ik daar nog enigszins vrede mee, maar nee, je krijgt gewoon bepaalde kleine gifts en ontgrendeld hier 200cc mee. Nou, hoezee, hang de vlag maar uit.

Als je alleen om de tracks geeft, ja, dan hoef je waarschijnlijk geen drol uit te geven in Mario Kart Tour en heb je aan alleen je begin personages genoeg. Maar mensen die ook plezier halen uit de personages, in een mascotte racer, zijn hier mooi de lul, en daar doe ik dus niet aan mee. Ik weet overigens al te goed dat de game de racetracks recycled, en daar gaat het me ook niet om. Het gaat mij er gewoon puur en alleen om dat je wordt aangemoedigd om te gokken, en dat een hoop leuke ideeën vast zitten in een gok variant van Mario Kart.

Van mij kan deze game niet snel genoeg dood gaan zodat Nintendo zich weer op de fatsoenlijke Mario Kart gaat focussen. Maar goed, dat is allemaal mijn mening. Als jij er plezier aan kunt hebben, ga je gang! Heb je er plezier aan zonder een cent eraan uit te geven, helemaal tof! Ik begin er niet aan, ik peins er niet over om dit virus op mijn telefoon te installeren. Als ik wil Mario Karten, haal ik mijn Switch wel tevoorschijn. Dan heb ik maar geen rendier of paasei Yoshi.

tl;dr: Ik ben héél erg allergisch voor gok mechanieken in games of peperdure abonnementen op iets waar je nagenoeg niks voor krijgt. Razz Zo, kan je bovenstaande lap tekst alvast overslaan.
Avatar
Mori | 26 juni 2021 00:36 | #295397
Nintendo vergeet weer eens hun best verkopende Switch game. Omnomnom

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart Tour

Platform: iOS
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 september 2019

Mario Kart Tour

Platform: Android
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 september 2019