NIS America rekruteert fanvertalers voor lokalisatie The Legend of Heroes-spellen Nieuws | 26 juni 2021 10:53 | Auteur: Erik | Bron: The Geofront

The Geofront is ingeschakeld om de aankomende The Legend of Heroes-spellen naar het westen te brengen. Zij brachten eerder een fanvertaling uit van Trails from Zero en Trails to Azure.

"Nou, hier zijn we dan", schrijft The Geofront in een statement op hun website. "Trails from Zero en Trails to Azure worden officieel gelokaliseerd, en wij gaan samenwerken met NIS America om dit mogelijk te maken. We kwamen tot een overeenkomst met NIS en nu, vormen onze dialogen, diegene die je zag in onze 'lokalisatiepatches' [onofficiële vertalingen om Japanse games toch speelbaar te maken in het westen], de basis voor de officiële heruitgave van de twee Crossbell-spellen."

Het team geeft daarnaast enthousiast te zijn en zegt dat ze er alles aan gaan doen om die twee spellen de lokalisatie geven die het verdiend. Dit houdt echter wel in dat de fanvertalingen die ze eerder uitbrachten voor de games, niet langer beschikbaar zijn om de officiële release te steunen.

Gisteren maakte NIS America bekend dat er twee eerder verschenen The Legend of Heroes-spellen de overstap maken naar het westen. Ook staat The Legend of Heroes: Trails into Reverie op de planning, die een culminatie wordt van alle games. Dat was overigens nog niet alles: ook een spin-off van de franchise, The Legend of Nayuta: Boundless Trails, komt onze kant op.

TheLegendofHeroes_TrialsfromZero_Art


TheLegendofHeroes_TrialstoAzure_Art
Next articleCapcom houdt volgende week pre-launch livestream voor Monster... Previous articleDeze 23 Pokémon lanceren allemaal met Pokémon Unite

Reacties van gebruikers

Avatar
Banjo | 26 juni 2021 12:32 | #295401
Dat is super tof natuurlijk.. maar wáárom herfst 2022?? Worden er Engelse stemmen ingesproken?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Heroes: Trails from Zero

Platform: Nintendo Switch
Genre: Actie RPG
Ontwikkelaar: Falcom
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2022

The Legend of Heroes: Trails to Azure

Platform: Nintendo Switch
Genre: Actie RPG
Ontwikkelaar: Falcom
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2023