Capcom houdt volgende week pre-launch livestream voor Monster Hunter Stories 2 Nieuws | 26 juni 2021 11:11 | Auteur: Erik | Bron: Capcom

Verwacht op 2 juli het 'Pre-Launch Program van Capcom. Deze livestream biedt een "laatste preview" voor de launch van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Wat je kunt verwachten? Allereerst laten ze de lanceertrailer zien, daarnaast krijg je beelden te zien van de co-op-functie in het spel, komt er "behind the scenes-content" én vertellen ze je alles over aankomende updates.

De livestream is om 15:00 uur 's middags en is onder andere te bekijken via Twitch. Al het nieuws dat voortvloeit van de presentatie, vind je achteraf op N1-Up!

Wil je jezelf alvast opwarmen? Capcom heeft de afgelopen tijd een barrage aan trailers gedeeld voor de game - die meestal een uniek inkijkje in het verhaal geven. Check hier bijvoorbeeld de openingsfilm, de trailer tijdens Capcom's E3 Showcase of hier die van het Summer Game Fest: Kick-Off. Laatstgenoemde bevat meteen ook alle linkjes naar de vorige vijf trailers.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is vanaf 9 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch. Je kunt op dit moment een demo downloaden uit de Nintendo eShop.

Next articleRollen alsof je de laatste kubus op aarde bent in trailer The... Previous articleNIS America rekruteert fanvertalers voor lokalisatie The Legend...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.