Square Enix onthult hoe lang het duurt om NEO: The World Ends With You uit te spelen Nieuws | 27 juni 2021 11:09 | Auteur: Erik | Bron: 4Gamer

Het kost ongeveer vijftig uur om NEO: The World Ends With You uit te spelen. Dit onthullen directors Hiroyki Ito en Tatsuya Kando in een interview met 4Gamer.

Ito: "Er is een hoop te doen in dit spel, zeker als je het vergelijkt met het originele The World Ends With You. Ik denk dat het alleen al vijftig uur kost om het einde te bereiken."

Als je een completionist bent, dan is deze speelduur zelfs nog een stukje groter. Kando meldt aan het Japanse 4Gamer dat het dan wel over de honderd uur kan uitvallen:

"Er is een hoop om te verzamelen in het spel: van personageprofielen tot pins. Daarnaast zijn er ook wat uitdagende gevechten om te voltooien. Als je bepaalde mijlpalen in het spel behaald, kun je graffitied stickers krijgen waarmee je de achterstraten van Udugawa kunt bestickeren."

Er is nu een demo beschikbaar van NEO: The World Ends With You in de Nintendo eShop. Het spel komt op 27 juli naar de Nintendo Switch. De game is het langverwachte vervolg op culthit The World Ends With You op de Nintendo DS (die overigens ook op de Nintendo Switch te spelen is).

NEOTheWorldEndsWithYou_WaaromVervolgzolangDuurde_NintendoSwitch
Next articleBereid je voor op de remaster van Legend of Mana met actievolle... Previous articleEiyuden Chronicle: Hundred Heroes doorgezet naar nieuwe generatie...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

NEO: The World Ends With You

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 27 juli 2021

Screenshots