Blizzard sluit aantal compromissen om Overwatch 2 mogelijk te maken op Switch Nieuws | 27 juni 2021 11:58 | Auteur: Erik | Bron: Reddit

Overwatch 2 gebruikt een aantal nieuwe grafische technieken om het spel visueel nog aantrekkelijker te maken. John Lafleur, technical director bij Blizzard, onthult dat niet al deze technieken in volle glorie terugkeren op de Nintendo Switch.

"We zijn hard aan de slag om er zeker van te zijn dat alle platformen de beste ervaring krijgen, zelfs bij PvE [speler tegen computer]", zegt Lafleur in een Ask me Anything op Reddit. "De Nintendo Switch is wat uitdagender dan anderen, en we moeten daarom wat visuele compromissen maken. Om die reden zijn een aantal van de meest kwalitatieve visuele verbeteringen daar niet zichtbaar."

De technical director voegt hieraan toe dat ze eerst alle content die te maken heeft met gameplay in het spel willen brengen, en deze pas later zoveel mogelijk accentueren met extra toevoegingen en features.

Eind mei maakte Blizzard bekend dat de opzet in Overwatch 2 iets veranderd: het spel zet vijf tegen vijf-gevechten centraal, in plaats van de 'normale' zes per team. Het spel is aangekondigd tijdens de Blizzon 2019, en heeft op het moment van schrijven nog geen verschijningsdatum.

Overwatch2_NintendoSwitch_Art

Next articleHoe de Nintendo Switch subtiel haar games een positief duwtje... Previous articleTeken animaties in derde minigame The Jackbox Party Pack 8

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Overwatch 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: First Person Shooter
Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Activision Blizzard
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 10
Releasedatum: Onbekend

Screenshots