Tekken's Kazuya over twee dagen speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 28 juni 2021 16:05 | Auteur: Erik | Bron: Vechten met Kazuya

Masahiro Sakurai heeft tijdens de Vechten met Kazuya-stream bekend gemaakt dat de Tekken-vechter op 30 juni wordt toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate.

Met Kazuya krijg je ook een gloednieuwe stage: Mishima Dojo. Deze stoere gevechtsarena is officieel van een andere Tekken-vechter: Heihachi. Meer onze Kazuya heeft er ook flink in huis gehouden. Hoe meer je er vecht, hoe meer er van de dojo afbreken (al helen ze zichzelf ook op mysterieuze wijze).

Kazuya is het vijfde personage uit de Fighters Pass Vol. 2. Daarnaast is 'ie apart aan te schaffen voor €5,99. Hierbij krijg ook de nieuwe stage en liefst 39 stukjes verse muziek, uit Tekken tot en met Tekken 7. Ook heeft hij een nieuw overwinningsscherm met commentaar uit zijn originele game.

SmashBrosUltimate_Kazuya_Screen_01

Tijdens de stream liet hij zien welke aanvallen de vechtersbaas allemaal in zijn macht heeft. Hierbij wordt veel inspiratie gehaald uit zijn Tekken-roots: hij kan bijvoorbeeld niet hoog springen, je hebt acht richtingen om te slaan en schoppen én sommige aanvallen zijn enkel via bepaalde inputcommando's uit te voeren, zoals de flitsstopcombo.

Uit Fighters Pass Vol. 2 verschenen eerder Pyra/Mythra, Sephiroth, Steve en Min-Min. De linkjes gaan naar een analyse van onze Mitch! Super Smash Bros. Ultimate ligt sinds 7 december 2018 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.
Next articleLaatste DLC-vechter Super Smash Bros. Ultimate komt voor het... Previous articleLivestream - Super Smash Bros. Ultimate: Vechten met Kazuya...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 28 juni 2021 17:41 | #295418
Hij ziet er best wel misvormd uit eigenlijk Hahaha

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots