Laatste DLC-vechter Super Smash Bros. Ultimate komt voor het einde van 2021 uit Nieuws | 28 juni 2021 16:22 | Auteur: Erik | Bron: Vechten met Kazuya

De director van Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, benadrukt dat de laatste DLC-vechter voor het einde van dit jaar uitkomt.

Dit meldt hij tijdens de Vechten met Kazuya-presentatie. Hij voegt hieraan toe dat het nog wel even gaat duren voordat we hier meer informatie over krijgen. Wie o wie maak je bekend, meneer Sakurai?

Daarnaast laat hij weten dat dit écht het laatste personage gaat worden. We hoeven dus niet een Fighters Pass Vol. 3 te verwachten of nog een stiekeme bonusvechter. Hij herhaalt hiermee zijn woorden van vorig jaar, toen hij zei dat dit het laatste DLC-pakket zou zijn.

Vandaag maakte Sakurai tijdens Vechten met Kazuya bekend dat het Tekken 7-personage op 30 juni uitkomt. Hij is onderdeel van Fighters Pass Vol. 2 en het elfde personage dat extra is toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate.

LaatsteDLCvechter_Eind2021_SuperSmashBrosUltimate
Next articleLloyd, Shantae en meer fanfavorieten krijgen kostuum in Smash... Previous articleTekken's Kazuya over twee dagen speelbaar in Super Smash Bros....

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 28 juni 2021 17:42 | #295419
En tóch verwacht ik stiekem wel een bonus fighter ala Piranha Plant.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots